Căprioară de pluș Chubby Fawn Ivory Plume Kaloo albă 18 cm din pluș moale în ambalaj cadou de la 0 luni

Detalii privind produsul

Căprioara de pluș Chubby Fawn din ediția atemporală Plume de la producătorul franțuzesc Kaloo este cadoul ideal pentru toți bebelușii de la naștere. Căprioara albă cu o înălțime de 18 cm va deveni un tovarăș de nedespărțit al fiecărui copil care nu va dori să-și ia rămas bun de la el. Animăluțul moale și pufos este fabricat din pluș de cea mai bună calitate, datorită căruia este delicat cu pielea sensibilă a bebelușului. Poate surprinde parfumul bebelușului, datorită căruia copilul se simte în siguranță, își creează o atmosferă confortabilă și un sentiment de siguranță. Căprioară de pluș vine împachetată într-o cutie de cadou originală, făcându-l astfel cadoul ideal pentru orice ocazie.

Ediția Plume prezintă jucării moderne de pluș, care sunt delicate cu pielea sensibilă a copiilor, ideale pentru alintarea copiilor. Captează mirosul copilului, ceea ce este foarte important mai ales în primele săptămâni de viață, deoarece copilul se simte în siguranță și confortabil cu jucăria preferată și totodată, adoarme mai repede cu ea. La această jucărie de pluș, nu trebuie să vă faceți griji în cazul în care copilul își bagă jucăria în guriță, fiind unul dintre cele mai frrecvente moduri prin care cei mici examinează obiectele. Fiecare jucărie pentru copii Kaloo este testată și îndeplinește cele mai înalte standarde. Jucăria de pluș poate fi curățată foarte confortabil, metoda de curățare recomandată este spălarea la 30 °, fără utilizarea înălbitorului și a balsamurilor, pentru a păstra culoarea și calitatea jucăriei.

De mai bine de 20 de ani, compania franceză Kaloo se ocupă cu realizarea jucăriilor moi din material textil și de pluș cu un design unic. Procesul de fabricare al jucăriilor este controlat temeinic, fiecare jucărie trebuie să îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Kaloo are grijă de nevoile și dorințele celor mai mici copii, care se simt bine și în siguranță cu jucăriile Kaloo.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni18 cm
Dimensiunile ambalajului20*12*23 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaalb
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...