Cap cu păr pentru coafat Hairdressing Head Corolle cu păr parfumat frumos fin și 20 de accesorii de la 3 ani

Detalii privind produsul

Capul de coafat Hairdressing Head din la atelierul mărcii franceze Corolle vă va transforma copilașii în coafeze adevărate, care vor crea în curând coafuri frumoase pentru întreaga familie. Capul pentru pieptănat și coafat cu păr lung blond îi va ajuta pe copii să gestioneze coafurile de bază pentru o zi normală, dar și coafurile complicate pentru ocazii speciale. Copiii au la dispoziție până la 20 de accesorii frumoase, fără de care munca unui coafor nu se poate face. Micul salon de coafură cu cap de pieptănat include un pieptăn, o perie și diverse elastice de păr, clame și agrafe albe și roz.

Datorită manoperei sale de cea mai bună calitate, capul de pieptănat Corolle arată foarte natural, iar părul gros și de înaltă calitate, cu un volum fabulos de culoare blondă, se va ocupa și de experiența uimitoare din timpul jocului. Copilul poate pieptăna, împleti și crea tot felul de codițe, împletituri și coafuri după propria imaginație și se poate preface ca este un coafor adevărat. Capul original de pieptănat potrivit pentru copiii de la 3 ani este adaptat vârstei copiilor în toate aspectele. Jucându-se cu această jucărie unică, copiii se apropie de lumea adulților, își dezvoltă imaginația și creativitatea. Materialele de cea mai bună calitate Corolle, sunt plăcute la atingere și mângâiere, vor aduce copiilor un joc netulburat, în timpul căruia copilașii își dezvoltă abilitățile motorice, precum și abilități de comunicare.

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

  • cap cu păr pentru coafat 
  • păr lung blond
  • 20 accesorii
  • miros delicat de vanilie
  • pentru copilașii de la 3 ani
  • detalii adaptate vârstei
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Inaltimea produsului27 cm
Dimensiunile ambalajului19*39*32 cm
Greutate1,3 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...