Camion Mack Truck cu mașinuță Flash McQueen Cars XRS Smoby cu sunet lumină și simulator de cursă

Detalii privind produsul

Camionul Mack Truck cu mașinuța de curse populară asamblabilă McQueen XRS de la producătorul franțuzesc renumit Smoby este o jucărie excepțională pentru băieții de la vârsta de 3 ani, care se îmbogățesc cu un camion multifuncțional dotat cu un simulator superb de curse. Cele două părți ale camionului Mack Truck dotat cu funcții sonore și luminoase se pot deschide astfel că, fulgerul McQueen va avea un garaj perfect pe parcursul concursurilor. Pe partea din spate a acestuia se află o rampă ca mașinuța de curse în timpul deplasării să poată aluneca în siguranță pe drum de pe camion. Funcțiile electronice fac mai interesantă joaca pentru copii adică simularea coliziunilor, butonul de pornire sau butonul care indică alimentarea. 

Pe baza din stânga a camionului este copilul va găsi 2 unelte așezate efectiv - șurubelniță și cheie, care vor ajuta la asamblarea mașinuței. Benzinăria din partea dreaptă a camionului va face mai reală jucăria. Copilul va putea ține în mână camionul și ca o valiză într-un mod practic, deoarece în partea superioară a acestuia se află mânerul. Astfel că, micul dumneavoastră mecanic auto îl poate duce oriunde ușor. Joaca cu mașinuțele este foarte populară timp de decenii în cercul băieților. Dar joaca cu mașinuțele nu este doar distracție pentru băieți, ci este și utilă și din punct de vedere al dezvoltării copilului. În timpul manipulării mașinuțelor i-i se dezvoltă copilului motorica fină și abilitățile sale de mișcare. Copii își stimulează gândirea lor logică când privesc mișcarea mașinilor și înălțarea rampei din spate a camionului. Li-i se îmbigățește modul de creativitate, creativitatea și fantezia. 

Compania franțuzească renumită Smoby renumită producătoare de jucării din plastic de calitate excepțională. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este solid și rezistent, dar în același timp plăcut și neted pentru mânuțele copilului, moale la atingere. Colțul fiecărei jucării Smoby este rotunjit ca în timpul jocului vesel pe copii să nu-i amenințe pericolul de rănire. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. Acestea captivează atenția fiecărui copil astfel că, sunt cele mai potrivite cadouri pentru cei mai mici. Procesul de fabricare al jucăriilor Smoby este strict controlat astfel că, fiecare jucărie corespunde celor mai stricte cerințe de calitate. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, designul original și produse unice, care se remarcă pe piața europeană. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni38*16*20 cm
Inaltimea produsului20 cm
Dimensiunile ambalajului15*49*21 cm
Lungime intreaga38 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieBattery: 2 x AA/LR06 included
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...