Camion Maşini 3 Truck Smoby electronic cu sunet şi lumină, cu maşinuţă asamblabilă şi cu 2 scule

Detalii privind produsul

Camionul Smoby Mac Truck şi maşinuţa McQueen Cars 3 alcătuiesc un set, care conţine două vehicule cu motivul fabulos şi popular Cars 3 potrivit băieţilor de la vârsta de 3 ani. Camionul Mc Truck cu efecte sonore şi luminoase se poate deschide pe ambele părţi laterale, astfel maşinuţa de curse Fulger McQueen va avea un garaj perfect în timpul curselor. În partea din spate se află o rampă, astfel că maşinuţa poate aluneca în siguranţă de pe camion. Funcţiile electronice îl vor face mai interesant, ca de exemplu simularea  de coliziuni, butonul de pornire şi indicatorul  pentru alimentare. Copilul va găsi 2 unelte în partea din dreapta a cadrului camionului. În partea stângă se află staţia de benzină care va transforma jucăria într-una mai reală. Copilul va putea ţine în mână camionul în formă de valiză, deoarece în partea superioară a acestuia se află mânere, astfel că, îl va putea transporta oriunde cu el. Setul de maşină este un cadou ideal pentru toți băieții, cărora le plac maşinile rapide şi cărora le place să se joace pentru un timp îndelungat cu maşinile. Jucăria funcţionează cu 2 baterii AA/LR6, care sunt incluse în ambalaj.

Joaca cu maşinile este foarte populară în rândul băieţilor. Acest lucru le este cunoscut taţilor, bunicilor şi chiar străbunicilor noştri. Băieţii adoră concursul, viteza sau operaţiunile de salvare cu vehicule. Ei se simt ca nişte adulţi adevăraţi în timpul jocului. Joaca cu maşinile nu este doar distractivă, ci ajută şi la dezvoltarea copiilor. Copiilor li se vor dezvolta motorica fină şi abilităţile de mişcare în timpul manevrării maşinilor. Copii îşi vor dezvolta gândirea logică în timp ce vor privi mişcarea maşinii şi ridicarea rampei din spate a camionului. Copiilor li se vor dezvolta creativitatea şi fantezia. Cu maşinuţa se vor putea juca mai mulți copii simultan, astfel că li se vor dezvolta abilităţile de comunicare şi vocabularul şi vor face cunoştinţă cu avantajele lucrului în echipă.

Smoby este un producător franţuzesc renumit, care se ocupă de jucării din material de plastic. Materialul din plastic este tare, rezistent, dar în acelaşi timp moale şi plăcut pentru mânuţele copiilor şi totodată este  și neted la atingere. Colţurile jucăriilor sunt rotunjite pentru ca, copii să fie tot timpul în siguranţă. Culorile jucăriilor din plastic Smoby vor dezvolta fantezia şi imaginaţia copiilor. Jucăria va stârni privirea copiilor, astfel că va fi cel mai bun  cadou pentru cei mai mici copii. Procesul de fabricaţie este strict controlat , astfel jucăriile corespund celor mai stricte standarde de siguranţă. Smoby este garanţia pentru calitatea franţuzească, designul unic şi produsul original, care sunt remarcate pe piaţa europeană.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni39*14*21 cm
Inaltimea produsului21 cm
Dimensiunile ambalajului41*29*44 cm
Lungime intreaga39 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieBattery: 2 xAA LR6 1.5V
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...