Camion cu valiză de lucru Black&Decker Truck Smoby și 60 accesorii cu unelte

Detalii privind produsul

Camionul cu valiza de lucru de la renumitul producător francez Smoby este o jucărie minunată pentru băieții de la 3 ani. Motivul original Black & Decker va încânta cu siguranță fiecare meșter mic, care își va putea asambla singur macaraua cu platformă de ridicare pe platforma de încărcare. Acest set minunat poate fi pliat și desfăcut, iar copilul va avea la dispoziție un set bogat de 60 de accesorii, inclusiv șuruburi, o șurubelniță, o cheie și alte accesorii pentru asamblarea macaralei. Pe platforma de încărcare, se află o valiză transportabilă cu accesorii care poate fi ușor transportată, datorită mânerului practic. Camionul într-un design frumos portocaliu-negru, va distra băiețelul dvs. timp îndelungat.

Camionul cu platformă și macara este un cadou excelent pentru băieții cărora le place să joace de-a mecanici și constructori. Pe valiza de lucru se află sigla Black&Decker, oferind camionului o impresie realistă. Băieții nu numai că se vor distra minunat, dar vor capătă un sentiment de responsabilitate, învață să lucreze cu diferite unelte, își dezvoltă imaginația tehnică și gândirea logică. Prin manipularea cu instrumentele își îmbunătățesc, de asemenea, abilitățile motorii și abilitățile motorii generale. Camionul are o lungime totală de 43 cm, dimensiunile sale sunt de 43*14*18 cm. Nu conține funcții electronice.

Smoby este un producător francez de jucării din plastic pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Ei atrag fiecare copil mic, așa că este cel mai bun cadou pentru cei mici. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este controlat strict, jucăriile îndeplinesc cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni43*14*18 cm
Inaltimea produsului18 cm
Dimensiunile ambalajului45*16*21 cm
Lungime intreaga43 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,3 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...