Camion Dumper Power Worker BIG utilaj de construcție 33 cm - roți din cauciuc de la 2 ani

Detalii privind produsul

Camionul Dumper Power Worker este un utilaj de construție original pentru copii, cu care se vor juca băieții și fetele de la 2 ani. Camionul este realizat într-o combinație frumoasă de culori portocaliu-galben-gri, așa că, cei mici vor avea o experiență realistă atunci când se vor juca de-a constructorii. Roțile de cauciuc de înaltă calitate oferă mașinii o stabilitate excelentă și nu zgârie podeaua atunci când cei mici se joacă în interior. Piesele de plastic durabile și de înaltă calitate sunt o garanție că, acest camion va rezista ani de zile. Cupa camionului este basculantă, copilul își poate purta în ea materialul de construcție. Mașinuța nu conține piese mici și poate fi folosită atât în interior cât și în exterior. Camionul dezvoltă creativitatea copiilor, imaginația tehnică, abilitățile motorii și gândirea logică.

Copilul se poate juca ore în șir cu utilajul de construcție. Jucăria nu are margini ascuțite, astfel încât copilul să nu se rănească în timpul jocurilor distractive. Camionul pentru copii Monstertruck are dimensiunile 33*20*23 cm, iar lungimea sa este de 33 cm. Jucăria poate fi ușor spălată sub apă curentă în caz de nevoie. Produsele BIG sunt testate în institute independente și subliniază cea mai înaltă calitate a produsului.

Camionul BIG a fost testat de către instituţia TÜV Rheinland, în conformitate cu normelor severe de siguranță GS. Firma germană BIG este un producător de jucării de top care sunt premiate la nivel internațional. Logoul mărcii este un bivol, care simbolizează puterea, rezistenţa şi masivitatea - aceste fiind și trăsăturile caracteristice ale mărcii. Produsele mărcii BIG se bazează pe siguranţă, materialele folosite în producere sunt nu numai de calitate, dar sunt și nedăunătoare sănătăţii. Designul înconfundabil, procesele moderne de fabricare şi jucăriile moderne, se potrivesc cerinţelor copiilor - acesta este producătorul BIG.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni33*20*23 cm
Lungime intreaga33 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,2 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...