Cale ferată din lemn cu clădiri agricole și tunel Train Set Farm Eichhorn cu tractor 35 piese 360 cm lungimea șinelor

Detalii privind produsul

Calea ferată din lemn Train Set Farm de la producătorul german Eichhorn este cadoul ideal pentru fiecare băiat și fată de la vârsta de 3 ani. Jocul de construit atemporal este realizat din lemn de fag de cea mai înaltă calitate, ceea ce va aduce copiilor o experiență unică atunci când se vor juca cu materialul natural clasic. Setul de 41 piese conține 18 șine din lemn care vor crea o cale ferată de 360 cm lungime, locomotivă neagră cu cutii de transport, un tunel în formă de casă cu poza unui tractor, o fermă, vaci, copaci și tufișuri. Culorile vibrante de pe accesorii vor decora fiecare cameră a copiilor, copilașii își descoperă abilitățile în timp ce vor asambla căsuța, tunelul și vor îmbina șinele din lemn.

Designul german și prelucrarea precisă a cuburilor din lemn, stimulează dezvoltarea imaginației și creativității, le trezesc curiozitatea. Calea ferată originală va rezista în familia dvs. ani de zile și va încânta următoare generație de copii. Frații și prietenii se vor distra la maxim, jucându-se de-a ghizi și povestitori, îmbunătățindu-și abilitățile motorice și imaginația tehnică. Cu trenulețul Eichhorn, copilașii vor descoperi noi posibilități de joacă în fiecare zi, jocul de construit poate fi extins cu alte accesorii. Culorile frumoase dezvoltă simțul estetic, învață să privească lucrurile cu propriul lor punct de vedere și câștigă încrederea în sine și își realizează visele. Suprafața netedă a lemnului tratat cu atenție și culorile nedăunătoare, folosite garantează siguranța copiilor în timpul jocului. 

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor, după cum dovedesc și certificatele obținute de organizația non-profit FSC (The Forest Stewardship Council), care este acordată pentru abordarea responsabilă a exploatării forestiere în condiții ecologice și etice. O mare parte din producție provine din orașul Lam, care se află direct în pădurea Bavareză. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • cale ferată cu lungimea de 360 cm
  • set de 41 de piese
  • design și calitate germană  de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește standardele și criteriile UE
  • potrivit de la 3 ani
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului9*33*26 cm
Lungime intreaga360 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,41 kg
Note100% FSC recycled
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...