Cale ferată din lemn cu gară Train Set with Bridge Eichhorn cu 5 vagoane pod și accesorii 54 piese 450 cm lungimea șinelor de la 3 ani

Detalii privind produsul

Calea ferată din lemn Train Set de la producătorul german Eichhorn este cadoul ideal pentru fiecare băiat și fată de la vârsta de 3 ani. Jocul de construit atemporal este realizat din lemn de fag de cea mai înaltă calitate, ceea ce va aduce copiilor o experiență unică atunci când se vor juca cu materialul natural clasic. Setul de 55 piese conține șine din lemn cu pod lung cu stălpi de susținere, care vor crea o cale ferată de 450 cm lungime, o locomotivă neagră, 2 vagoane cu marfă, trecere de cale ferată cu indicatoare și bariere, semnalizare, o figurină a controlorului și pasagerului, bagaje și o stație frumoasă. Calea ferată atemporală are o lungime totală a căii de până la 205 cm, culorile sale vioaie și colorate vor decora fiecare cameră a copiilor.

Designul german și prelucrarea precisă a cuburilor din lemn, stimulează dezvoltarea imaginației și creativității, le trezesc curiozitatea. Calea ferată originală va rezista în familia dvs. ani de zile și va încânta următoare generație de copii. Frații și prietenii se vor distra la maxim, jucându-se de-a ghizi și povestitori, îmbunătățindu-și abilitățile motorice și imaginația tehnică. Cu trenulețul Eichhorn, copilașii vor descoperi noi posibilități de joacă în fiecare zi, jocul de construit poate fi extins cu alte accesorii. Culorile frumoase dezvoltă simțul estetic, învață să privească lucrurile cu propriul lor punct de vedere și câștigă încrederea în sine și își realizează visele. Suprafața netedă a lemnului tratat cu atenție și culorile nedăunătoare, folosite garantează siguranța copiilor în timpul jocului. 

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor, după cum dovedesc și certificatele obținute de organizația non-profit FSC (The Forest Stewardship Council), care este acordată pentru abordarea responsabilă a exploatării forestiere în condiții ecologice și etice. O mare parte din producție provine din orașul Lam, care se află direct în pădurea Bavareză. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • cale ferată cu pod lung și figurine
  • set de 54 piese
  • design și calitate germană  de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește standardele și criteriile UE
  • potrivit de la 3 ani
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului10*39*30 cm
Lungime intreaga430 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,00 kg
Note100% FSC recycled
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...