Cale ferată din lemn Train Figure-of 8 Railway Eichhorn cu 4 vagoane și accesorii 35 piese 290 cm lungimea șinei de la 3 luni

Detalii privind produsul

Calea ferată din lemn Train Figure-of 8 de la producătorul german Eichhorn este modalitatea ideală de a încânta fiecare copil de la vârsta de 3 ani. Jocul de construit atemproal este realizat din lemn de fag de cea mai înaltă calitate, ceea ce va aduce copiilor o experiență unică atunci când se vor juca cu materialul natural clasic. Setul de 35 piese conține 17 șine din lemn, care vor crea o cale ferat în formă de cifra opt cu o lungime de până la 290 cm, împreună cu locomotiva, 2 vagoane cu marfă, o trecere de cale ferată cu mașinuță de jucărie și figurina unui șofer, indicatoare rutiere, ceas de perete, 2 tufișuri și o stație mare cu acoperiș roșu. Culorile vioaie și bogate de pe accesorii vor decora fiecare cameră a copiilor, dezvoltându-le imaginația și creativitatea.

Designul german și prelucrarea precisă a cuburilor din lemn, stimulează dezvoltarea imaginației și creativității, le trezesc curiozitatea. Calea ferată originală va rezista în familia dvs. ani de zile și va încânta următoare generație de copii. Frații și prietenii se vor distra la maxim, jucându-se de-a ghizi și povestitori, îmbunătățindu-și abilitățile motorice și imaginația tehnică. Cu trenulețul Eichhorn, copilașii vor descoperi noi posibilități de joacă în fiecare zi, jocul de construit poate fi extins cu alte accesorii. Culorile frumoase dezvoltă simțul estetic, învață să privească lucrurile cu propriul lor punct de vedere și câștigă încrederea în sine și își realizează visele. Suprafața netedă a lemnului tratat cu atenție și culorile nedăunătoare, folosite garantează siguranța copiilor în timpul jocului. 

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor, după cum dovedesc și certificatele obținute de organizația non-profit FSC (The Forest Stewardship Council), care este acordată pentru abordarea responsabilă a exploatării forestiere în condiții ecologice și etice. O mare parte din producție provine din orașul Lam, care se află direct în pădurea Bavareză. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • cale ferată în formă de cifra opt
  • set de 35 piese
  • design și calitate germană  de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește standardele și criteriile UE
  • potrivit de la 3 ani
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului8*32*25 cm
Lungime intreaga290 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,09 kg
Note100% FSC recycled
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...