Cale ferată din lemn Train Set with Bridge Eichhorn cu locomotiva, vagoane, pod si accesorii 55 piese 500 cm lungime sine de la 3 ani

Detalii privind produsul

Setul de tren din lemn Train Set with Bridge de la marca germană Eichhorn este un cadou grozav pentru toți copiii creativi de la 3 ani. Setul de construcție din lemn atemporal este realizat din lemn de fag de cea mai bună calitate, care le va aduce copiilor o experiență unică atunci când se joacă cu un material natural clasic. Setul grozav de 55 de piese include 27 de șine din lemn inclusiv un pod gri cu suporturi pentru a crea o cale perfectă cu o lungime de până la 500 cm, o locomotivă cu 2 vagoane cu marfă, o trecere de cale ferată cu o mașină de jucărie, figurine, copaci, tufișuri, semnalizare și o gară cu acoperiș roșu. Culorile colorate și bogate de pe accesorii vor decora fiecare cameră a copiilor, trezind creativitatea și imaginația micilor constructori și ghiduri.

Designul german și calitatea superioară a jucăriilor din lemn stimulează dezvoltarea imaginației și a creativității, trezind curiozitatea copiilor. Asamblarea căilor ferate este o relaxare plăcută pentru copii, iar în același timp aceștia au ocazia să planifice construcția unei cai ferate noi și mai mari cu piese și accesorii de cea mai bună calitate. Astfel își îmbunătățesc abilitățile motorice și imaginația tehnică, descoperă noi posibilități și combinații de joacă. Culorile originale de pe locomotiva Eichhorn vor înveseli fiecare camera a copiilor, iar detaliile prelucrate cu precizie garanteaza siguranța copiilor în timpul jocului. 

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • cale ferată cu pod și accesorii
  • set de 55 piese
  • design german de top de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește standardele și criteriile stricte ale UE
  • potrivit de la 3 ani
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Ambalaj de carton DA/NUDa
Note500 cm dĺžka koľajníc
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...