Călcător electronic Tefal Avantis 120 Smoby electronic bej

Detalii privind produsul

Călcătorul de jucărie Smoby Tefal Avantis 120 este ideal pentru orice copilaş, căruia îi place să ajute la treburile casei. Călcătorul este potrivit pentru orice copilaş de la vârsta de 3 ani, căruia îi place să calce. Călcătorul electronic Tefal are efecte sonore şi luminoase, care îl fac mai plăcut şi mai distractiv. Mărimea călcătorului este:  18*8*9 cm.  Acesta s-a fabricat din material din plastic de calitate şi rezistent, dar în acelaşi timp plăcut la atingere. În primul rând micile gospodine îl vor aprecia datorită culorilor de bej şi crem.

Călcătorul funcţionează cu 2 baterii AA/LR6,  iar în timpul funcţionării va reda efecte sonore şi luminoase. În timpul călcatului, călcătorul luminează cu roşu şi redă două sunete diferite asemănătoare celor reale, depinde însă  de cât de netedă  este  suprafața. Boxa se află în partea de jos a călcătorului.Joaca cu acesta va fi autentică şi plăcută pentru orice ajutător mic, deoarece acesta este imitaţia perfectă a călcătorului real. După câteva secunde călcătorul se opreşte singur. Călcătorul electronic este dotat cu un buton pentru aburi şi un regulator pentru temperatură, cu ajutorul căruia copii vor putea regla 3 temperaturi diferite.

Producătorul  companiei franţuzeşti, Smoby dispune de ani lungi de existenţă prin fabricarea jucăriilor de înaltă calitate. Produsele corespund standardelor stricte europene de siguranţă şi de calitate. Călcătorul electronic, Tefal Avantis 120 pentru copii, este foarte greu de distins de cel real. Prin aspectul său modern şi vioi, călcătorul electronic Tefal Avantis 120 cu efecte sonore şi luminoase, este potrivit pentru orice copilaş ajutător începând de la vârsta de 3 ani.  Prin participarea copiilor la călcat, încă de mici, ei vor putea învăţa pe parcurs și ordinea.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni10*10*20 cm
Dimensiunile ambalajului10*10*20 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,24 kg
Culoareabej
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...