Cafenea și ciocolatieră 100% Chef Écoiffier cu casă de marcat, aparat de cafea cu prăjituri și 33 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Cafeneaua și ciocolatiera 100% Chef este o jucărie modernă pentru fiecare copil creativ de la vârsta de 18 luni, care îmbracă cu plăcere roluri. În setul bogat al cafenelei 100% Chef se află 33 de accesorii în timp ce pe copii îi așteaptă un aparat de cafea precum cel real cu capsule și casă de marcat cu microfon astfel sunt garantate clipele fericite și pline de experiență. Desigur nici banii nu pot lipsi astfel partea casei de marcat o compun bancnotele și monedele. În set se mai află și pahare de cafea coffee to go, 2 cești cu lingurițe, 2 croissante, 2 prăjiturele, recipient de lapte, tavă și telefon mobil al firmei ca jocul de rol să fie pe deplin precum cel real. Cumpărătorii pretențioși pot cumpăra și cu cardul bacar, nu este nevoie să dețină la ei bani cash. Oferta largă a proprietarilor de cafenea garantat îi va cuceri înuntru în cafenea pe musafiri, deoarece toată lumea este fascinată de la o cafea proaspătă, o ciocolată caldă și prăjituri gustoase. Fiecare accesoriu s-a fabricat din material de plastic de calitate, care dispune de caracteristici durabile și rezistente. 

Cafeneaua și ciocolatiera 100% Chef garantează distracția îndelungată, frații și prietenii vor îmbrăca cu plăcere roluri. Ei vor îmbrăca rolul de cumpărător și vânzător, vor să-și asume responsabilitatea pentru faptele lor astfel vor fi mai aproape de lumea adulților. Li-i se dezvoltă abilitățile de comunicare, modul lor de gândire logică și simțul lor social. Ei fac cunoștință cu unele obiecte, cu folosirea acelora, învață să numere banii, ceea ce va fi foarte important în timpul dezvoltării lor. În timpul jocului li-i se dezvoltă de asemenea motorica fină și abilitatea lor de mișcare. 

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene astfel că, jucăriile sunt potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești, Écoiffier încearcă să se abată de la tendință în primul rând cu design unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând calitate la preț rezonabil. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni50*40*21 cm
Inaltimea produsului21 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,0 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...