Cabinet medical cu anatomia corpului uman Doctor's Office Smoby cu două fețe, raze X și test odtalmologic cu 65 de accesorii

Detalii privind produsul

Cabinetul medicului cu o anatomie a corpului uman Doctor's Office de la producătorul franțuzesc Smoby este un cadou grozav pentru toți medicii mici de la vârsta de 3 ani. Cabinetul medical al copiilor îi poate aduce pe copii mai aproape de o zi obișnuită în cabinet, alături de prieteni și frați, dar și părinți,pentru a încerca jocul medicilor și a pacienților. Vor avea la dispoziție un perete mare rabatabil, care le va oferi o serie de accesorii si activitati. În domeniul radiologic, ei vor analiza razele X sau le vor plasa pe siluetele copiilor și vor crea astfel un schelet uman clar.

De asemenea, vor învăța să recunoască părțile individuale ale corpului și să le atașeze dispozitivele medicale cu scai, iar în partea cu alimentele sănătoasă vor afla ce au mâncat pacienții lor în timpul zilei. De asemenea, se vor juca de-a oftalmologi și vor testa vederea pacientului cu poze cu animale multicolore și ochelari speciali. Vor măsura înălțimea pacientului cu un măsurător (înălțimea max. 1,20 m), vor afla cât cântărește și chiar învață să determine sexul copilului folosind un tabel de dezvoltare. Vor avea, de asemenea, o roată cu un programator al procedurilor de examinare și cutii practice pentru depozitarea instrumentelor medicale. Partea interioară a cabinetului este decorată cu imagini frumoase cu motivul unei clinici medicale, partea exterioară este decorată cu motivul părinților veseli cu copii veseli în fața cabinetului.

Setul bogat de 65 de accesorii include raze X, cântare, valiză medicală albă, termometru, ciocan de reflex, otoscop, stetoscop, seringă, ochelari medicali și ochelari de dioptrie, legitimații medicale, fișă medicală cu cariocă, fiole, cartonașe cu simboluri ale examinărilor individuale și cartonașe cu imagini cu alimente sănătoase. Datorită acestor accesorii, copilul va avea o experiență mai realistă atunci când se joacă de-a profesia medicilor. Cabinetul medical pliabil este realizat din carton rezistent și de înaltă calitate, materiale durabile din plastic, iar perimetrul său formează un cadru metalic, deci se caracterizează printr-o stabilitate ridicată. Când este desfăcută, măsoară 111 cm și 135 cm în lungime, când este pliată, măsoară 41 cm lungime și 111 cm înălțime.

Această jucărie medicală este realizată în culori strălucitoare cu imagini frumoase, copiii câștigă o relație pozitivă cu medicii și în același timp vor dori să învețe mai multe despre știința medicală. Ei vor învăța să distingă între diferite părți ale corpului uman, importanța diferitelor ajutoare și instrumente medicale, își vor ajuta prietenii și frații să identifice diferite dificultăți și să caute un tratament adecvat. În timpul jocului, ei exersează și abilitățile motorice, își dezvoltă imaginația și creativitatea. De asemenea, își îmbunătățesc memoria și gândirea logică. La copii se trezește încrederea în sine sănătoasă, învață o mulțime de lucruri noi într-un mod jucăuș. Se apropie de lumea adulților și capătă simțul responsabilității. De asemenea, învață abilitățile expresive și lingvistice. Această jucărie educațională este un accesoriu excelent pentru facilitățile preșcolare.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni135*111 cm / 41*111 cm
Inaltimea produsului111 cm
Dimensiunile ambalajului52*14*61 cm
Lungime intreaga135 cm
MagneticDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,6 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...