Căsuţă cabană de pădure Smoby Winnie the Pooh cu filtru anti UV de la 24 luni

Detalii privind produsul

Căsuța SMOBY Maison Forestier cu aspectul cu motivul Winnie The Pooh amintește de o cabană forestieră. La intrarea căsuței de jucărie atârnă un clopot metalic, care redă un sunet frumos. Pereții căsuței sunt duble, care îi oferă căsuței stabilitate și soliditate. Baza căsuței este în formă dreptunghiulară. Aceasta este îmbogățită cu trunchiurile copacului, care servesc ca, coloană și coroanele copacului, frunzele formează acoperișul. Aceasta este o cabană fabuloasă din lemn. Căsuța pentru copii dispune de uși în două canate. Căsuța de jucărie se poate monta și demonta ușor. Pereții căsuței sunt netezi și foarte plăcuți la atingere. Copiilor le place să se joace în căsuță. Copii vor petrece multe ore în căsuța lor, îi va însoți întreaga lor copilărie. În căsuță se pot juca confortabil simultan doi sau mai mulți copilași. În fereastra căsuței de jucărie se află și un ghiveci de flori, care așteaptă doar după pământ de floare și flori de care copii vor avea grijă, le vor stropi cu grijă și vor putea privi florile lor cu boboci. Căsuța de jucărie este îmbogățită și cu filtru anti UV, care contribuie la protecția împotriva razelor de soare și culorile căsuței vor străluci viu timp de mulți ani. Întreaga căsuță este decorată cu imagini din desenele Winnie The Pooh. 

Aceasta strălucește în culori minunate de maro-gri combinată cu verde și portocaliu viu, care oferă strălucire jucăriei. Înălțimea căsuței pentru copii este de 127 cm, lungimea 112 cm și lățimea 109 cm. Aceasta este potrivită pentru copii de la vârsta de 2 ani. Producătorul de jucărie franțuzesc SMOBY este garanție pentru calitate cu un standard european. Suprafața căsuței pentru copii conține filtru unic anti UV, care protejează culorile căsuței de, decolorare și vor rămâne frumoase vii pentru un timp îndelungat. Unicitatea filtrului anti UV se ascunde în faptul că, căsuța arată și după mai mulți ani ca și cum ar fi fost despachetată atunci din cutie. Căsuța SMOBY pentru copii se poate monta și demonta într-un mod ușor. După dezasamblarea acesteia nu ocupă mult spațiu astfel că, nu trebuie să vă faceți griji că vă va fi în drum. La stabilitatea căsuței contribuie materialele sale din plastic de calitate, care sunt solide și în același timp și rezistente. Suprafața materialului din plastic este netedă la atingere. Colțurile acesteia sunt rotunjite astfel că, copilașul dumneavoastră nu se va putea răni. 

SMOBY este un producător franțuzesc de jucărie, care este garanție pentru calitatea și capacitatea rezistentă a căsuței. Aceasta s-a fabricat potrivit cu cerințele europene. Marca franțuzească SMOBY este garanție pentru calitate, pe care o dovedește și existența sa timp de mulți ani. Joaca în căsuță este atrăgătoare pentru fiecare copilaș de orice vârstă. Ei se pot juca în aceasta timp de multe ore cu prietenii și frații lor. Căsuțele SMOBY sunt de cea mai bună calitate pe, piață care se datorează rezistenței și calității lor. Datorită realizării sale ergonomice în interiorul căsuței apare în fața copilașului dumneavoastră un teren mare de joacă. În timpul jocului în comun în căsuța de jucărie copilașul dumneavoastră îi imită pe adulți și nu în ultimul rând această jucărie dezvoltă și abilitățile de comunicare ale copilașului dumneavoastră. Mediul stimulator format în căsuța de jucărie contribuie și la îmbogățirea vocabularului copilașului dumneavoastră. Căsuțele de jucărie SMOBY în comparație cu, căsuțele fabricate din lemn sunt frumos colorate, care dezvoltă fantezia, modul jucăuș, imaginația copilașului dumneavoastră ale căror stimulație va stârni scene fabuloase. Căsuța pentru copii SMOBY se bucură de un mare succes nu doar la copilașul dumneavoastră, dar și în jurul prietenilor săi. Această jucărie este un accesoriu minunat pentru curte sau grădină. O căsuță proprie este visul îndeplinit al fiecărui copilaș.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni112*109*127 cm
Inaltimea produsului127 cm
Dimensiunile ambalajului95*30*109 cm
Greutate16,50 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...