Burlan a apei de ploaie Watter Butt Plus pentru căsuţă Smoby cu robinet funcţionabil şi stropitoare și filtu UV

Detalii privind produsul

Surprindeți-vă copilașii cu accesorii originale pentru căsuțele de jucărie de la producătorul franțuzesc Smoby. Burlanul cu colectorul de apă de ploaie Watter Butt Plus este o extensie excelentă pentru căsuțele Smoby, în timp ce este echipat cu un rezervor cu un robinet funcțional și o stropitoare. Îl puteți conecta rapid și ușor la căsuță, iar copilașii se vor distra de minune udându-și plantele și florile preferate. Burlanul cu colectarea apei de ploaie și rezervorul sunt realizate într-o culoare gri realistă, care se asortează foarte bine cu căsuța. Stropitoarea verde cu mâner practic este adaptată mâinilor mici ale copiilor, iar micuții grădinari o pot umple cu apa din rezervor prin simpla rotire a robinetului alb.

Burlanul cu rezervor de colectare a apei de ploaie a fost fabricat din sistem rezistent dublu de perete datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding, exact ca și toate căsuțele Smoby. Accesoriul este caracterizat prin stabilitate, rezistență la condițiile meteorologice, suprafața acestuia fiind netedă și plăcută la atingere. Colțurile acestuia sunt rotunjite astfel că, în timpul jocului veți putea fi siguri că, micuții dvs. for fi în cea mai mare siguranță. Accesoriu pentru căsuță își va păstra culoarea sa minunată vie datorită protecției UV după un timp mai îndelungat, dar și față de condițiile meteorologice, culorile nu se decolorează. Dimensiunea burlanului cu rezervor de colectare a apei de ploaie sunt de 21*10*99 cm.

Accesoriul colector de apă de ploaie pentru căsuță de la producătorul Smoby strălucește într-un design și funcționalitate unică franțuzească, care are un efect dezvoltator asupra stimulării imaginației și creativității copiilor, dar în timpul jocului vor fi și mai aproape de lumea adulților, vor dobândi responsabilitate. Acest accesoriu va trezi în băieți și de asemenea în fetițe dragostea față de natură, vor învăța importanța apei de ploaie și cât de utilă este stropirea florilor, plantelor cu apă naturală. La căsuță se pot achiziționa fiecare element sau accesoriu, care le oferă copiilor posibilitate nouă la distracția fără griji. 

Burlanul cu colectorul de apă de ploaie cu rezervor, este potrivit pentru căsuțele:

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni21*10*99 cm
Inaltimea produsului99 cm
Dimensiunile ambalajului26*10*58 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,82 kg
Culoareagri
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...