Mașină de găurit mecanică cu accesorii Black&Decker Mechanical Drill Smoby cu 6 accesorii de la 3 ani

Detalii privind produsul

Mașina de găurit mecanică Mechanical Drill de la producătorul francez Smoby este o jucărie minunată pentru copiii de la 3 ani. Mașina de găurit mecanică pentru copii în varianta originală portocaliu-negru este echipată cu un set de 2 atasamente, 2 suruburi si 2 piese de construcție. Mașină de găurit mecanică este extrem de sigură pentru copii, este realizată din plastic de înaltă calitate, cu o suprafață netedă catifelată. Copiii se vor distra cu ea timp îndelungat și vor obține  prima lor experiență despre cum se folosesc uneltele de lucru și ce accesorii au nevoie la diverse reparații.

Micii constructori iubesc să se joace cu uneltele de lucru, abordează lumea adulților într-un mod jucăuș, dobândesc cunoștințe noi. În timp ce se joacă de-a mecanici și reparatori, aceștia își dezvoltă abilitățile motorice, imaginația tehnică și gândirea logică. Ei învață să se concentreze pe lucruri noi, să descopere și să exploreze noi materiale, forme și culori. Prin demontarea și asamblarea diferitelor piese, își îmbunătățesc și dexteritatea și învață să improvizeze atunci când rezolvă probleme. Mașina de găurit pentru copii Smoby are dimensiunile de 17*5*22 cm, este perfect adaptat pentru mâinile copiilor mici.

Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate realizate din materiale testate clinic. Materialul din plastic este solid, durabil și în același timp moale și neted pentru mânuțele copilului. Fabricarea de jucării este controlată, corespunde și celor mai stricte cerințe. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, designul original și produsele unice. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este strict controlat, jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni17*5*22 cm
Dimensiunile ambalajului17*6*19 cm
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...