Bucătărie cu echipament tehnic Tech Edition Smoby electronică cu o mulțime de funcții sunete și 35 de accesorii 100 cm înălțime

Detalii privind produsul

Cea mai moderna bucătărie pentru copii Tech Edition din atelierul designerilor francezi Smoby este o bucătărie perfectă care va încânta fiecare copil de la vârsta de 3 ani, la joacă de-a bucătari șefi. Frumoasa bucătărie albastră de design este echipată cu modul electronic, datorită căruia dispune de o mulțime de funcții sonore și luminoase. Copiii curioși vor descoperi o plită grozavă, cu iluminare cu fundal roșu și 2 efecte sonore. Când apăsați butonul de pe mașina de cafea, apare o lumină care indică faptul că apa se încălzește, iar când se stinge, copilul apasă din nou butonul și aude sunetul ca în dozarea reală a lichidului. Deasupra mașinii de cafea este un recipient pe care îl puteți umple realist cu apă, astfel încât copilul să capete o experiență și mai realistă. Hota practică cu cârlige ascunde funcția de iluminare, iar micuții bucătari pot activa ventilația în două etape în timpul gătitului cu un sunet care simulează funcția evaporatorului.

Bucătăria perfectă oferă micilor bucătari o chiuvetă practică pentru spălarea vaselor, un cuptor deschis pentru coacere și o mașină de spălat vase cu un coș pentru depozitarea vaselor. Pe partea laterală a bucătăriei, copilașii vor găsi un frigider și spațiu de depozitare cu 2 rafturi în care pot depozita mâncarea și accesoriile de bucătărie. Sub hotă se află și un aparat pentru prepararea sifonului, copilașii se pot bucura de prânz la capătul blatului. Pachetul include și un set de 35 de accesorii, printre care cei mici vor găsi 2 furculițe, 2 cuțite, 2 lingurițe, 2 farfurii, 2 căni, 2 pahare, 3 capsule de cafea, o sticlă de sifon, un vas cu capac, o tigaie cu funcția de întoarcere a clătitelor, clătite, un pește magic prăjit pe o parte, solniță și recipient pentru piper, cu un sunet mecanic de cric-crac. Băieții și fetele se vor bucura cu siguranță de pastele magice, care la temperatura mai mare de 18° grade vor obține o culoare galbenă frumoasă ca în gătitul real.

Toate detaliile de pe bucătărie sunt adaptate mâinilor mici ale copiilor. Astfel, cei mici își dezvoltă sensibilitatea tactilă, coordonarea mișcărilor și abilități motrice. Atunci când se joacă cu prietenii și frații, își dezvoltă, de asemenea, abilitățile de comunicare și imită adulții. De asemenea, copiii își îmbunătățesc concentrarea și judecata atentă, vor învăța pentru ce sunt utilizate accesoriile individuale de bucătărie. Bucătăria stabilă este fabricată din plastic rezistent și de înaltă calitate, care este plăcut la atingere. Dimensiunile sale sunt de 64*48* 100 cm, în timp ce înălțimea blatului de lucru este de 51 cm, astfel încât fiecare părinte va putea să stabilească dacă blatul este suficient de mare pentru copilul său. Este alimentat de 5 baterii AAA/LR03, care nu sunt incluse în pachet.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni64*48*100 cm
Inaltimea produsului100 cm
Înălțimea suprafeței de lucru51 cm
Dimensiunile ambalajului59*24*70 cm
Lungime intreaga64 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate5,9 kg
NoteBattery: 5 x AAA/LR03 not included
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...