Bucătărie din cedru cu apă curgătoare Yummy 200 Outdoor Play Kitchen Exit Toys exterioară cu cuptor și accesorii de bucătărie de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Bucătăria din cedru Yummy 200 de la marca olandeză Exit Toys este un cadou grozav pentru toți copiii de la 2 la 5 ani cărora le plac jocurile de profesie. Frumoasa bucătărie din lemn într-un design natural poate fi folosită de micuții bucătari atât în interior cât și exterior, este dotată cu plită cu butoane, spatiu de depozitare și chiuvetă cu robinet cu funcția apei curgătoare. Băieții și fetele se vor bucura și de un set de accesorii de bucătărie în care vor găsi o tigaie, o oală cu capac, o paletă, polonic și alimente sănătoasă pe care le pot pregăti fraților și prietenilor.

Cu bucătăria din cedru Yummy 200, copiii se vor simți ca niște bucătari adevărați și vor experimenta experiențe realiste de gătit cu ea. Bucătăria exterioară vă permite să conectați un furtun de grădină, datorită căruia copiii obțin un robinet funcțional cu apă, de unde pot lăsa apă să curgă în chiuvetă și își pot clăti mâinile, spăla vasele sau pot pune apă în pahare. Chiuveta este formată dintr-un recipient detașabil din care apa poate fi evacuată în orice moment după spălare. Copiii au mult spațiu de depozitare, precum și cârlige pentru agățarea accesoriilor de bucătărie. Bucătăria este extrem de stabilă datorită celor 6 suporturi, este foarte rezistentă și durabilă.

Bucătăriile din lemn Exit Toys sunt realizate din lemn de cedru de cea mai bună calitate, cu certificare FSC 100%, care se obține prin exploatarea forestieră în conformitate cu standardele forestiere stricte. Lemnul de cedru nu se despică, se caracterizează prin rezistența mare la ploaie si conditii meteorologice nefavorabile, deci rezistă excelent si la putregai. Nu trebuie să aveți grijă special de bucătărie înainte de utilizare, trebuie doar să o asamblați și copilul poate începe imediat să se joace în ea cu frații și prietenii săi. Dimensiunile totale ale bucătăriei sunt 115*102*55 cm, cântărește 17 kg. Datorită acesteia, copiii se pot dezvolta versatil și se pot apropia de lumea adulților.

Brandul olandez Exit Toys aduce de ani de zile jucării de exterior de cea mai bună calitate pentru copii și adulți. Produsele Exit Toys îndeplinesc chiar și cele mai stricte criterii și standarde de calitate ale Uniunii Europene, dețin certificate TÜV, CE, EN71, FSC. Bucărăriile din lemn de cedru au un aspect original olandez și permit copiilor să petreacă timpul la aer curat, să se dezvolte creativ și să-și construiască o relație pozitivă cu natura. Datorită materialului natural de înaltă calitate, acestea vor rezista ani de zile în familia dvs. și le puteți extinde oricând cu alte accesorii grozave de bucătărie din oferta noastră.


Din motive de igienă, aceste bunuri nu pot fi returnate dacă au fost scoase din ambalaj.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFabricat în Olanda
Dimensiuni115*102*55 cm
Greutate17 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...