Bucătărie electronică Tefal Studio Bubble Smoby cu barbotare magică şi cu sunet și 26 accesorii turcoaz-gri

Detalii privind produsul

Bucătărie pentru copii Tefal Studio Bubble de la producător frațuzesc Smoby este un bucătăria ideală pentru fetițele și băieții de la 3 ani. Strălucește într-o combinație de culori dinamice și elegante de turcoaz și gri. Avantajul bucătăriei este că aceasta se poate accesa din fiecare parte, în aceași timp se poate juca mai mulţi copii împreună. Toate mânerele, butoanele și accesoriile bucătăriei sunt fabricate în așa fel încât să fie delicate cu mâinile copiilor.

În timpul jocului cei mici, își vor dezvolta abilitățile motorice fine, sensibilitatea tactilă şi coordonarea mişcării, iar joaca cu această bucătărie este pentru ei foarte distractivă. Bucătăria de jucărie Smoby conţine 26 de accesorii unice și interesante. Printre aceste accesorii, se află farfurii și tacâmuri, electrocasnice de bucătărie, oală magică cu capac, capsule pentru aparatul de cafea, tigaie, ceaşcă pentru cafea şi mașină de spălat vase. 

Bucătăria Tefal Studio Bubble are funcții speciale și magice. Oala magică imită fierberea apei, astfel că, este îndeajuns umplerea oalei cu apă iar după așezarea acesteia pe argaz, vor apărea bulele magice. Această bucătărie electronică are o înălţime de 100 cm. Dimensiunile acesteia sunt de 49*47*100 cm. Bucătăria de jucărie este echipată cu o mulțime de electrocasnice, ca și într-o bucătărie reală. În cuptor, cei mici pot să facă o prăjitură gustoasă, după care pot spăla vasele într-o mașină de spălat vase pentru copii situată direct sub cuptor.

Bucătărie de jucărie, conține și un frigider, care se poate folosi în același timp și ca un spațiu pentru depozitarea alimentelor. Pe suprafaţa de lucru se află plita electronică cu 2 ochiuri, o chiuvetă şi spaţiul pentru luarea mesei. Pe suport se află aparatul de sifon şi aparatul de cafea espresso cu, capsule care se pot schimba. Aparatul de sifon redă sunete precum cele reale de Cric Cric. În partea superioară a suportului desupra hotei, se pot ataşa accesoriile de bucătărie. Bucătăria dispune de mult spaţiu. Datorită materialelor rezistente, bucătăria Smoby va fi tot timpul frumoasă, ca în prima zi după despachetarea ambalajului. 

Materialul din plastic, din care este fabricată bucătăria, este plăcut și mătăsos la atingere. Bucătăria este stabilă și are margini rotunjite, datorită căreia copii se vor juca cu ea în maximă siguranță. Bucătăria de jucărie Smoby Tefal Studio Bubble este de dimensiuni medii și, prin urmare, nu ocupă mult spațiu. Smoby este un producător de jucării pentru copii de cea mai bună calitate cu un design de ultimă oră. Produsele Smoby îndeplinesc criteriile europene stricte. Bucătăria electronică pentru copii funcționează cu baterii, care sunt incluse în pachet. În această bucătărie, fiecare copil devine un mic șef bucătar sau bucătăreasă. Pachetul conține 3 baterii AAA /LR03.

 Funcții și caracteristici

 • un modul electronic încorporat
 • bucătărie electronică pe 3 baterii AAA /LR03
 • oală magică cu bule
 • tigaie cu funcția de întoarcere
 • 26 de accesorii
 • aparat de cafea espresso cu capsule care se pot schimba
 • aparat de sifon cu sunet Cric Cric
 • chiuvetă cu scurgător
 • de la 3 ani
 • produs franţuzesc Smoby
 • potrivit pentru băieți și fete
 • înălţimea totală este de 100 cm

Doprava 59
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni49*47*100 cm
Inaltimea produsului100 cm
Inaltimea blatului51 cm
Dimensiunile ambalajului50*24*70 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,2 kg
ObservaţieBattery: 3 x AAA/LR03 included
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii