Bucătărie de vară cu 17 accesorii Summer Kitchen pentru căsuța Smoby cu plită și chiuvetă pentru spălat vase cu filtru UV de la 24 luni SM810918W

Detalii privind produsul

(hnedý kartón)

Oferiți copiilor accesorii moderne pentru căsuțele pentru copii aduse de producătorul francez Smoby. Conectați bucătăria Summer Kitchen la căsuța de joacă pentru copii cu 17 accesorii, inclusiv farfurii, tacâmuri, un cuțit, frigărui, o paletă de amestecare, o oală cu capac, căni și cârnați pe care micii bucătari să le ofere fraților și prietenilor. Bucătăria este realizată într-o combinație de culori verde, gri și maro, se potrivește cu designul căsuțelor Smoby, datorită căruia se potrivesc și decorează frumos fiecare grădină și curte.

Bucătăria oferă o chiuvetă cu robinet pentru spălarea vaselor, cu care copiii învață să spele vasele după ce mănâncă și să le pună la locul potrivit. Pe aragazul cu butoane rotative, care sunt folosite pentru a regla cu ușurință temperatura, în oală, copilul poate fierbe crenvurști gustoși. Pe partea laterală a bucătăriei cu un relief realist în forma de cărămizi se găsesc cărlige practice pentru agățat ustensilele de bucătărie. Grila decorativă, care formează peretele din spate a bucătăriei, oferă copiilor o senzație de siguranță în timpul gătitului și, în același timp, le oferă umbră parțială în zilele toride de vară.

Bucătăria este realizată prin cel mai modern proces de producție Blow Molding, se caracterizează prin calitate și rezistență înaltă. Suprafata bucătăriei de grădina este moale la atingere iar marginile rotunjite garantează siguranță maximă pentru copii în timpul jocului. Bucătăria pentru copii are o suprafață protejată de un filtru UV, datorită caruia își va pastra culorile frumoase chiar și după o utilizare îndelungată. Dimensiunile bucătăriei sunt de 54*35*98 cm iar asamblarea acesteia se face rapid și ușor. De asemenea, sub bucătărie este suficient spațiu pentru alte jucării pe care copilul le poate pune acolo.

Bucătăria cu 17 accesorii de la producătorul francez Smoby, cu aspectul și funcționalitatea sa originală franțuzească, dezvoltă creativitatea și imaginația copiilor, aducându-i mai aproape de lumea adulților. Copiii adoră jocurile de profesie, iar în acest caz vor încerca joaca de-a bucătari. Cei mici dobândesc obiceiurile potrivite, învață să fie responsabili și ospitalieri, își dezvoltă relațiile sociale. În plus, cu această bucătărie, își petrec timpul liber la aer curat, împreună cu prietenii și își întăresc imunitatea.

Bucătăria este potrivită pentru căsuțele:

Bucătăria este livrată într-un carton clasic solid maro. Producătorul francez Smoby produce de zeci de ani jucării din plastic de calitate pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a-i menține pe copiii în siguranță și pentru a-i protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Jucăriile Smoby sunt cea mai bună alegere pentru fiecare copil.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni54*35*98 cm
Dimensiunile ambalajului56*13*69 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...