Bucătărie Loft 4în1 Smby roșu cu sunet și 25 accesorii

Detalii privind produsul

Bucătăria Smoby Loft 4în1 pentru copii strălucește în combinație de culori frumoase și vii roșu regesc, alb și verde. În zilele noastre nuanțele sale de culori sunt foarte populare și în lumea construcțiilor și în designul interior. Aceasta este o bucătărie de jucărie electronică, care redă diferite efecte sonore, pe care copii le adoră și datorită cărora ei se vor simți ca și într-o adevărată bucătărie. Datorită designului și materialului de calitate această bucătărie se află printre produsele de top de cea mai bună calitate dintre bucătăriile noastre pentru copii. Marca Smoby este un producător franțuzesc de jucării, care dispune de mulți ani de experiență, își fabrică produsele din materiale de calitate, care corespund celor mai stricte standarde europene. Această bucătărie de jucărie se va potrivi perfect în interiorul fiecărei camere de copil și nu ocupă mult spațiu. Aceasta îl va servi pe copilașul dumneavostră timp de mulți ani. Aceasta este îndeajuns de mare și potrivită ca să se joace cu ea un copil sau mai mulți. 

Prin joaca în comun copii își perfecționează abilitățile de comunicare și în timp ce îi imită pe adulți, ei vor socializa și vor realiza forma perfectă a interacțiunii sociale. Aceasta bucătărie de jucărie este potrivită pentru copii de la 3 ani. Aceasta este populară atât în rândul fetițelor, cât și al băieților. Fiecare copil își va găsi activitatea preferată în aceasta și datorită numeroaselor accesorii copilașul dumneavoastră va avea parte de o distracție nesfârșită timp de mulți ani. Materialele din plastic ale bucătăriei și accesoriilor sunt plăcute și netede la atingere. Această bucătărie Smoby pentru copii conține numeroase accesorii și detalii. Bucătăria conține și mult spațiu de, depozitare datorită căruia accesoriile nu se vor pierde, se vor putea depozita frumos. Această bucătărie de jucărie Loft 4în1 se poate regla în 4 înălțimi diferite, în funcție de nevoie. Suprafața de lucru a bucătăriei pentru copii se poate trage în exterior. 

În mijlocul bucătăriei se află un aragaz electronic combinat cu unul pe gaz. Deasupra acestora se află un perete, pe care atârnă tocătorul, iar deasupra acestuia se află cârlige mici, pe care se pot așeza accesorii. În partea superioară a bucătăriei se poate vedea un ceas din partea laterală, exact lângă spațiul de, depozitare pentru farfurii, care va apărea în fața copilașului dumneavoastră. Suprafața de lucru a bucătăriei este dotată și cu o chiuvetă, care strălucește cu un robinet lung modern, iar lângă acesta se află colțul pentru luarea mesei. Prin rotirea butoanelor aragazului vor apărea flăcări mici albastre și vor reda sunete precum cele reale de Cric-Cric. Suprafața de gătire electronică, prin atingerea cu oala sau tigaia va reda sunete precum cele reale de gătire, prăjire, prăjire pane, fierberea apei Bloop-Bloop. La pornire zona de gătire electronică va lumina ca și una adevărată. Această zonă de gătire funcționează prin atingere. Părțile bucătăriei sunt și accesoriile moderne, tacâmurile, farfuriile, rețetele scrise pe cărți, oale și multe altele. Această bucătărie conține în total 25 de accesorii și ustensile. Lungimea bucătăriei de jucărie este de 122 cm, care va oferi joacă și mai multor copii.

În timpul jocului copii vor putea inventa diferite combinații și meserii. Înălțimea bucătăriei de jucărie este de 102 cm, lungimea 34 cm. Aceasta oferă destul spațiu pentru atârnarea tacâmurilor, vaselor, rețetelor și ceasului, care este dat de brațele mecanice. Chiuveta aflată pe aripa laterală are un design foarte modern. Ușile bucătăriei se pot deschide, rafturile se pot trage în exterior. În timpul coacerii, cozonacul va lua o formă precum cea reală și va umple întreaga tavă. Această bucătărie frumoasă, modernă are un design dinamic  decorat cu sunete și lumini foarte asemănătoare cu cele reale. Înălțimea suprafeței de lucru este de 50 cm. Aceasta este o bucătărie de înaltă calitate și sigură, care s-a fabricat din materiale din plastic rezistente, care sunt în același timp plăcute și netede la atingere. Fiecare accesoriu, mâner și buton s-a fabricat pentru mânuțele copiilor de 3 ani.

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni102*122*34 cm
Inaltimea produsului102 cm
Înălțimea suprafeței de lucru50 cm
Dimensiunile ambalajului66*26*74 cm
Greutate6,03 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...