Bucătărie de jucărie Tefal Studio Smoby cu fierbător de apă electronic și 19 accesorii verde

Detalii privind produsul

Această bucătăria de jucărie Smoby Studio Tefal strălucește într-o combinație frumoasă și vie de culori verde, portocaliu și alb. Aceasta este cea mai modernă bucătărie de pe piață, completată cu precizie și șarm franțuzesc. Nuanțele sale de culoare sunt foarte populare în zilele noastre și în lumea arhitecturii și designului locuinței. Aceasta este o bucătărie electronică de jucărie, redă diferite sunete și efecte. Printre gama bucătăriilor pentru copii, cu aspectul și materialul său de calitate se află printre produsele de top de cea mai bună calitate. Marca Smoby este un producător franțuzesc de jucărie, care dispune de ani lungi de experiență, își fabrică produsele din materiale de calitate, care corespund celor mai stricte standarde europene. Această bucătărie de jucărie se potrivește perfect în interiorul fiecărei camere de copil. Aceasta îl va servi pe copilul dumneavoastră timp de ani lungi. Aceasta este potrivită simultan pentru doi sau trei copii. Cu joaca în comun copii își perfecționează abilitățile lor de comunicare și în timp ce îi imită pe adulți și socializează, realizează forma perfectă a interacțiunii sociale.

Această bucătărie de jucărie este recomandată copiilor de la vârsta de 3 ani. Aceasta este populară în cercul fetițelor și băieților. Fiecare copil își găsește activitatea sa preferată în aceasta și datorită numeroaselor accesorii copilul dumneavoastră va avea parte timp de ani lungi de distracție interminabilă. Materialele din plastic ale bucătăriei și accesoriilor sunt plăcute și netede la atingere. Fiecare mâner, buton și accesoriu al bucătăriei este format pentru mânuțele copiilor ca și un copil de 3 ani să le poată folosi fără grijă. Această bucătărie de jucărie Smoby pentru copii cuprinde multe accesorii și detalii. Bucătăria conține și un spațiu de depozitare datorită căruia accesoriile nu se pierd, acestea se pot depozita frumos. Bucătăria de jucărie Studio Tefal are o înălțime de 99 cm. La echipamentul acesteia se află cuptor, plită și multe alte accesorii, de exemplu și fierbător de apă. 

Această bucătărie conține în total 19 bucăți de accesorii. Printre acestea sunt pahare, tacâmuri, farfurii, oale și alimente unice. Combinația modernă de culoare verde-alb este foarte atractivă pentru copii. Aspectul ei amintește de o bucătărie reală. Avantajul bucătăriei este că se poate apropia de ea din cele trei părți. Pe fiecare parte a acesteia se află câte un articol de bucătărie, cuptor, frigider sau raft care servește pentru vase, aliment, legume, fructe. Ușile bucătăriei se pot deschide, deasupra se află aragazul, care redă sunete electronice care redă sunete precum cele reale de gătit, prăjit, gătit sub abur și fierberea apei de Blop-Blop. Pe cealaltă parte a bucătăriei se află o chiuvetă și un raft decorat cu floare drăguță. Această bucătărie electronică a fost inventată pentru micile gospodine. Dimensiunile acesteia sunt de 61*37*99 cm. Înălțimea suprafeței de lucru este de 51 cm. Aceasta funcționează cu baterie 1x CR2032. Bucătăria Smoby Studio Tefal va cuceri ușor inima fiecărei fetițe, care îmbracă cu plăcere rolul de bucătăreasă sau de brutar. 

Caracteristici

 • bucătărie electronică de jucărie Tefal Studio
 • efecte sonore și luminoase
 • redă sunet de aragaz, cuptorul luminează
 • conține 19 accesorii
 • chiuvetă, fierbător de apă și frigider
 • înălţimea 99 cm
 • spaţiu suficient de depozitare
 • pentru joaca în comun a mai multor copii
 • funcţionează cu  baterie 1x CR2032 
 • produs franțuzesc de calitate 
 • din material de platic rezistent
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni61*37*99 cm
Inaltimea produsului99 cm
Înălțimea suprafeței de lucru51 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...