Bucătărie de jucărie electronică Tefal Studio 360° XL Bubble Smoby turcoaz-galben, cu barbotare magică, paste și 34 de accesorii

Detalii privind produsul

Bucătărie electronică de jucărie Tefal Studio 360° XL este bucătăria cea mai nouă a producătorului franțuzesc Smoby, care este alegerea perfectă pentru copii de la vârsta de 3 ani. Aspectul rezistent franțuzesc combinat cu combinația de culoare turcoaz-galben și aceasta mai dotată cu multe accesorii va scoate din fiecare copilaș un bucătar chef. Oala magică cu barbotare promite multă distracție, tigaia cu funcție de întoarcere a clătitei, fel unic de pastă, care se schimbă la efectul temperaturii.

Bucătarii chefi cu o mână harnică vor prepara cele mai gustoase mâncăruri în cuptorul cu ușă, care se poate deschide pentru familie, frigiderul va aștepta să se umple cu materii de bază proaspete, aparatul de sifon îi așteaptă cu o răcoritoare pe bucătarii harnici, aragazul de ceramică oferă posibilitatea preparării clătitei gustoase, dar să nu uităm nici de oala magică, care imită suntul apei în timpul fierberii. Bucătăria formată în formă de L oferă un loc extra mare și pentru distracția în comun a mai multor copii. Peretele din spate al bucătăriei este decorat cu motive culinare stârnind atmosfera mai reală. Bucătăria spațioasă cu mult spațiu de depozitare și pult de luare a mesei completat cu model modern îi va distra pe cei mici pentru un timp îndelungat. 

În setul cu 34 de bucăți de accesorii bogate se află fel de pastă magică, care se va transforma în culoare galbenă în apă 18° ca și în timpul gătirii reale. Ca să se poată alege la prânz  micii bucătari pot prăji pește și de asemenea steak gustos, dar își pot prezenta și îndemânarea lor și pe tigaia dotată cu funcție de întoarcere a clătitei. Printre accesorii se află linguri, cuțite furculițe, farfurii, pahare, cești, diferite capsule pentru aparatul de cafea, cutie cu paste, lapte, sare și recipient pentru condimente, furculiță pentru prăjit, cuțit pentru mărunțit și polonic practic. 

Desigur accesoriile au fost realizate pentru mânuțele copilului, care prin folosirea ustensilelor își întărește simțul tactic, abilitatea de coordonare, motorica lor fină. De asemenea în timpul jocului vesel li-i se dezvoltă de asemenea abilitatea lor de comunicare,în timpul jocului vor fi mai aproape de lumea adulților. În timpul gătirii li-i se dezvoltă de asemenea celor mici concentrarea și abilitatea de judecată, vor învăța folosirea potrivită a unor accesorii de bucătărie. 

Bucătăria de jucărie stă pe picioare stabile, dimensiunile sale sunt de 85*62*99 cm,  înălțimea suprafeței de lucru este de 51 cm datorită căreia părintele poate să măsoare dacă aceasta este potrivită pentru copilașul său. Producătorul renumit franțuzesc Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Toate produsele producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunătoare sănătății, care corespunde celor mai stricte standarde europene de calitate si de siguranță.

Funcții și caracteristici

 • Modul încorporat electronic
 • Crește împreună cu copilul de la 3 
 • Pult pentru luarea mesei
 • Frigider
 • Feluri de paste magice, care își schimbă culoarea
 • Cuptor
 • Tigaie cu funcție de întoarcere clătitei
 • Aparat de cafea espresso cu capsule
 • Alimente preprăjite în vederea jocului precum cel real (steak, pește)
 • 39 de accesorii
 • Oală cu barbotare magică
 • Calitate și design franțuzesc
Doprava nad 49€
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni85*62*99 cm
Inaltimea produsului99 cm
Inaltimea blatului51 cm
Dimensiunile ambalajului66*26*75 cm
Lungime intreaga85 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate6,3 kg
ObservaţieBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii