Bucătărie de jucărie, care crește împreună cu vârsta și apă curentă Tefal Evolutive Smoby argintiu cu barbotare magică paste morcov și 40 de accesorii

Detalii privind produsul

Bucătăria electronică de jucărie Tefal Evolutive de la producătorul franțuzesc Smoby este capabilă să crească cu copilașul dumneavoastră de la 3 ani până la 8 ani. Bucătăria de jucărie strălucește într-o combinație de culoare elegantă argintiu-gri și într-un stil original franțuzesc în formă a fost fabricată pentru nevoile bucătarilor și bucătăreselor. Pe copii garantat îi va fascina numeroasele accesorii și funcții, care aparțin de bucătărie, dar cel mai interesant le va fi efectul apei curgătoare, oala cu barbotare magică și pultul rotunjit de luare a mesei. 

Aceasta va fi sursa distracției pe termen lung - cu suportul, care aparține de aceasta, bucătăria se poate înălța la 8 cm. Înălțimea de bază a suprafeței de lucru este de 51 cm, prin adăugarea suportului va fi de 59 cm. Această îmbunătățire o vor aprecia și părinții, deoarece prin creșterea copiilor lor nu trebuie să se dezlipească de jucăria lor preferată. După apăsarea robinetului apa curentă va porni la drum și datorită sistemului închis circular din chiuvetă se va întoarce în rezervor. Atât băieții, cât și fetițele pregătesc cu mare bucurie puiul gustos grill în cuptor, își umple frigiderul cu bunătăți, își gătesc supa lor preferată pe aragaz. Sub aparatul de cafea cu capsulă se află o bibliotecă de rețete plină de idei, pe care copii o pot răsfoi dacă au nevoie de idee la gătire. 

Bucătăria de jucărie ascunde în ea 40 de accesorii printre care mici bucătari găsesc paste, care se schimbă la culoare galbenă peste 18° ca și pastele în viața reală. La prepararea prânzului copii pot tăia morcovul cu propria lor mână, pot prăji peștele, steak-ul, dar își pot arăta îndemânarea și cu tigaia pentru întoarcerea clătitei. Printre accesorii se află linguri, furculițe, cuțite, farfurii, pahare, cești, ouă, prăjitură, capsule pentru aparatul de cafea, ketchup, muștar, cutie cu paste, lapte, sare și recipient pentru condimente, furculiță pentru prăjit, cuțit pentru mărunțit și polonic practic. 

Accesoriile, care aparțin de bucătărie au fost realizate pentru mânuțele copilului. În timpul jocului li-i se dezvoltă copiilor simțul tactil, abilitatea de coordonare, motorica fină. De asemenea le pornește la îmbunătățire abilitatea lor de comunicare, li-i se îmbogățește vocabularul, în timpul jocului vor fi mai aproape de lumea adulților imitându-i pe părinți. Aspectul minunat al bucătăriei de jucărie, realizarea sa aproape precum cea reală și motivele de bucătărie o fac unică. În timpul gătirii li-i se dezvoltă celor mici abilitatea de concentrare și de judecată, vor învăța folosirea potrivită a unor accesorii de bucătărie. 

Bucătăria de jucărie stă pe picioare stabile, dimensiunile sale de bază sunt de 118*45*101 cm, înălțimea suprafeței de lucru este de 51 cm datorită căreia părintele poate să măsoare dacă aceasta este potrivită pentru copilașul său. Prin adăugarea suporturilor înălțimea totală a acesteia este de 109 cm, înălțimea suprafeței de lucru va fi de 59 cm. Bucătăria funcționează cu 3 baterii AAA/LR03, care nu sunt incluse în ambalaj. Aceasta s-a fabricat din material de plastic de calitate cu tehnologia Blow Molding, oferă o joacă puternică, rezistentă, stabilă, pe deplin sigură pentru copii. 

Producătorul renumit franțuzesc Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Toate produsele producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunătoare sănătății, care corespunde celor mai stricte standarde europene de calitate si de siguranță.

Funcții și caracteristici

 • Modul încorporat electronic
 • Crește împreună cu copilul de la 3 până la 8 ani
 • Pult pentru luarea mesei
 • Frigider
 • Paste, care își schimbă culoarea la temperatură
 • Cuptor
 • Funcție pentru întoarcerea clătitei
 • Aparat de cafea espresso cu capsule
 • Alimente precum cele reale preprăjite (steak, pește)
 • Morcov care se poate mărunți
 • 40 de accesorii
 • Oală cu barbotare magică
 • Calitate și design franțuzesc
Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni118*45*101 cm
Inaltimea produsului101 cm
Înălțimea suprafeței de lucru51 - 59 cm
Dimensiunile ambalajului76*20*80 cm
Lungime intreaga118 cm
Inaltime reglabilaDa
Înălțimea gălețiiECO2524 ku kuchynkám
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate7,6 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Culoareaargintiu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...