Bucătăria de jucărie Bon Appetit Cherry Smoby roșu cu 18 accesorii

Detalii privind produsul

Bucătăria pentru copii, Smoby Bon Appétit Cherry este o bucătărie minunată de jucărie pentru bebe roşie cu un design precum o bucătărie unică și adevărată. Atât designul, cât și combinația sa de culori urmărește construcția franțuzească și trendul designului interior. Bucătăria pentru bebeluși are o înălțime de 96 cm și este potrivită pentru copii de la 3 ani. Fiecare buton, mâner și accesoriu al bucătăriei s-au fabricat pentru mânuțele netede ale copiilor. Bucătăria conține în total 18 accesorii. Bucătăria pentru copii Smoby Bon Appétit Cherry este completat cu un pult pentru luarea mesei şi un raft pregătit. Printre accesoriile bucătăriei de jucărie Smoby Bon Appétit Cherry se află oale, tacâmuri, ustensile, oale și alimente. În bucătăria de jucărie se află și un aparat de cafea incorporabil cu ceașcă. Ușa frigiderului se poate deschide, este decorată cu model frumos.

Uşa frigiderului se poate deschide şi este decorat cu modele frumoase. Această bucătărie se află printre produsele noastre preferate și îi va cuceri inima fiecărui copil din prima clipă. Marca Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, deoarece își fabrică produsele potrivit cu standardele stricte europene. Aragazul cu 2 zone de gătire este completat cu un cuptor, în bucătărie se află o chiuvetă, rafturi laterale și alte spații de, depozitare. În mijlocul bucătăriei se trage un perete cu hotă, pe care se află cârlige mici, pe care atârnă accesorii de bucătărie. 

Bucătăria modernă populară strălucește în combinaţie de culoare roşu-alb astfel că, fiecare copil își va găsi activitatea unde va petrece un timp de multe ore. Aceasta este potrivită pentru un copil sau mai mulți copii în același timp. Prin joaca în comun copii își perfecționează abilitățile de comunicare și în timp ce îi imită pe adulți vor realiza forma interacțiunii sociale. Bucătăria de jucărie Smoby s-a fabricat din materiale de plastic puternice și de calitate, care vor rezista timp de mulți ani. Materialele din plastic ale bucătăriei sunt plăcute și netede la atingere. Aceasta nu funcționează cu baterii, nu redă sunete și nu luminează. Dimensiunea bucătăriei pentru copii este de 50*34*96 cm. 

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni50*34*96 cm
Inaltimea produsului96 cm
Înălțimea suprafeței de lucru49 cm
Dimensiunile ambalajului50*23*64 cm
Greutate4,82 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...