Bucătărie electronică Tefal Studio XXL Smoby cu bule magice, aparat de sifon, aparat de cafea, cu gheață și 38 accesorii

Detalii privind produsul

Căutați pentru copilul dumneavoastră o jucărie care îl va distra perfect și îl va învăța ceva nou? Bucătăria electronică pentru copii Tefal Studio XXL Smoby cu 38 de accesorii este o bucătărie elegantă și practică care, datorită designului interesant și de culoare roșie va încânta pe fiecare copil de la vârsta 3 ani. Bucătăria pentru copii strălucește în  design franțuzesc, se încadrează între cele mai bune bucătării pentru copii care garantează bucuria bucătarului mic. Bucătăria pentru copii conține 38 de accesorii: tacâmuri, farfurii, solnițe pentru sare și piper, pahare, căni și diferite replici de produse alimentare și materii prime. 

Posibilități largi de utilizare

Producătorul Smoby pune un accent mare pe designul și funcționalitatea bucătăriilor de jucărie. De aceea, copilul se poate bucura de o mini bucătărie cu multe funcții, care arată ca o bucătărie reală. Frigiderul cu ușile care se deschid servește pentru depozitarea produselor care trebuie păstrate la rece pentru a nu se strica și pentru a menține prospețimea. Cuptorul încorporat va ajuta pe micuțul bucătar în pregătirea carnei gustoase și dedesubt se află mașina de spălat vase în care poate pune copilul vasele murdare la spălat. Tigaia cu funcție rotativă îl va distra pe micuțul bucătar care oferă posibiliatatea să-și distreze oaspeții cu auncarea clătitelor. Oala cu bule magice după  punerea pe plită și apăsarea butonului corespunzător, va imita fierberea apei și copii vor fi uimiți de această funcție minunată.  

Dacă copilașii vor o băutură răcoritoare pot folosi distribuitorul de gheață care după apăsarea butonului va umple paharul cu cuburi de gheață. Deasupra distribuitorului de gheață se află și o chiuvetă în care, copilul poate spăla repede tacâmurile după un prânz excelent cu prietenii. Deasupra aragazului se află hota iar sub aceasta copilul va găsi aparatul de cafea espresso cu capsule de schimbat datorită careia puteți aștepta musafirii cu cafea  proaspătă și aromată tot timpul. Sub aparatul de cafea este se află sifonul și distribuitorul de cola, care îi distrează pe cei mici cu un sunet caracteristic. Bucătăria nu duce lipsă nici de spațiu de depozitare, rafturile situate în partea de jos a bucătăriei, servesc la depozitarea diferitelor obiecte și materii prime de care copilul momentan nu are nevoie.

Bucătăria de jucărie pentru fiecare copil curios

Designerii franțuzești au creat această bucătărie de jucărie pentru a dezvolta abilitățile motorice fine, abilitățile de comunicare și gândirea logică. Copii lucrând cu bucătăria vor învăța să aibă răbdare, concentrare și să-i învețe pe copii să lucreze unul cu celălalt.

Bucătărie de jucărie cu acces excelent

Bucătăria electronică pentru copii este bazată pe suport stabil iar dimensiunile totale ale bucătăriei sunt 26*83*100 cm. Înălțimea totală a bucătăriei este de 100 cm, înălțimea suprafeței de lucru de la pământ este de 51 cm. Datorită căreia fiecare părinte va putea decide dacă înălțimea suprafeței de lucru corespunde bucătarului mic. Bucătăria este ușor de accesat din toate părțile și în plus spatele  bucătăriei este acoperită cu inscripții și motive frumoase. Bucătăria Tefal Studio XXL Smoby funcționează cu baterii,  care permit joaca dacă sunt puse la locurile corespunzătoare.

Bucătăria pentru copii provenită din atelierului designeriilor Smoby este o jucărie unică, care este una dintre bucătăriile de cea mai înaltă calitate, care nu au concurență. Designerii franțuzești pun accentul pe designul exterior, pe realizarea tuturor liniilor și accesoriilor precum și pe funcționalitatea totală. Din motive de securitate sporită, marginile bucătăriilor Smoby au fost rotunjite, astfel încât părinții nu trebuie să se îngrijoreze de siguranța copilului. Micuții se pot bucura de experiențele de neuitat ale bucătăriei

Funcții și caracteristici

 • modul electronic încorporat
 • dozator de gheață cu cuburi de gheață
 • tigaia cu funcție rotativă
 • dozator de apă/cola
 • aparat de cafea espresso cu capsule înlocuitoare
 • alimente pre-coapte pentru o experiență realistă (steak, pește)
 • cu 38 de accesorii
 • oala magică cu apă în clocot
 • calitate și design franțuzesc
 • potrivită pentru copii cu vârsta de la 3 ani
 • frigiderul cu uși care se deschid
 • cuptor pentru coacere cu ușă care se deschide
 • înălțimea suprafeței de lucru este de  51 cm
Doprava 59
Descriere tehnică
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni86*83*100 cm
Inaltimea produsului100 cm
Inaltimea blatului51 cm
Dimensiunile ambalajului77*24*80 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate7,7 kg
ObservaţieBattery: 3 x AAA/LR03 included
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii