Bucătărie de jucărie Tefal Studio XXL Smoby electronică cu barbotare magică și gheață și 38 de accesorii roșu-argintiu

Detalii privind produsul

Bucătăria modernă de jucărie Tefal Studio XXL este o bucătărie fantastică de jucărie urmând cele mai noi tendințe de arhitectură seamănă cu o bucătărie reală. Aceasta provine din atelierul producătorului renumit Smoby și trălucește într-o combinație foarte frumoasă de culoare. Este vorba despre o bucătărie de jucărie electronică cu o realizare bogat detailată, care dispune de accesorii interesante, care strălucește în culoare roșu-argintiu combinat cu culoare negru rezistent. Bucătăria de jucărie Tefal XXL este maxim de sigură datorită materialului din plastic rezistent și de calitate, cât și structurii sale puternice. La fabricarea bucătăriei de jucărie a fost folosit material din plastic de calitate înaltă, care oferă în același timp o atingere plăcut de netedă pentru mânuțele copilului. Fiecare buton și accesoriu a fost realizat pentru mânuțele mici ale copilului ca tot timpul să se poată juca cu jucăria ușor și confortabil. Bucătăria de jucărie este potrivită atât băieților, cât și fetițelor de la vârsta de 3 ani. 

Bucătăria pentru copii este realizată cu mult spațiu de depozitare pentru alimente și acceosrii astfel micii bucătari și bucătărese își pot ține frumos în ordine ustensilele lor de bucătărie. Marele avantaj al bucătăriei este că se poate înconjura, suprafața de joacă este de 360° astfel că, și mai mulți copii se pot juca confortabil cu bucătăria. Cu acest fel de interacțiune socială li-i se dezvoltă copiilor abilitatea de comunicare în timp ce-i imită pe adulți. Bucătăria de jucărie Tefal este un produs european de calitate, care corespunde celor mai stricte standarde impuse de UE astfel că, copii se vor simți tot timpul în siguranță în timpul jocului. Lungimea bucătăriei pentru copii este 86 cm, înălțimea de 100 cm, adâncimea de 83 cm. Înălțimea suprafeței de lucru este de 51 cm de la sol. Bucătăria de jucărie este dotată cu multe accesorii utile. Partea mică pentru luarea mesei a ajuns la realizare unde copii pot gusta bunătățile lor. Chiuveta cu robinet modern înălțat creează o impresie într-adevăr precum cea reală și nici uscătorul de vase nu poate lipsi de pe aceasta. 

Bucătăria de jucărie Smoby este electornică astfel că, atunci când așezăm oala sau tigaia pe aragazul dotat cu două ochiuri acela redă efecte sonore precum cele reale. Copii adoră efectele sonore, care imită prăjirea și gătirea. Accesoriul interesant și unic al bucătăriei este mașina de spălat vase cu ușă, care se poate deschide și dotată cu compartiment, care servește pentru așezarea vaselor, care se află sub cuptor. Parcă cel mai bun accesoriu al bucătăriei este oala magică, care după așezarea acesteia pe aragaz și umplerea cu apă redă bule magice, făcând astfel joaca mai distractivă. În partea inferioară a bucătăriei găsim frigiderul cu ușă roșie. Ușa cuptorului este transparentă. Butoanele de pronire și de oprire redau sunet mecanic de Click-Click. Deasupra suprafeței de lucru se află hota cu cârlige, pe care se pot aranja ustensilele de bucătărie. Sub hotă se află mașina de cafea espresso încorporată cu o ceașcă mare albă. 

Echipamentul nu pe deplin tradițional al bucătăriei mici este aparatul de sifon, care redă sunet precum cel real, care imită prepararea băuturii, Cric-Cric. Cuburile răcoritoare de gheață cad afară la apăsarea butonului din dozatorul unic de gheață. Această bucătărie frumoasă și unică se poate achiziționa împreună cu 38 de accesorii, care asigură o distracție îndelungată pentru micii bucătari sau patiseri. În timpul jocului copii îi imită cu plăcere pe părinții lor. Accesoriile interesante ale bucătăriei de jucărie sunt alimentele pe jumătate prăjite, tigaia de clătită, oala cu capac, capsule pentru aparatul de cafea, solnița și recipiente de condiment, 2 seturi de tacâmuri, 2 farfurii, 2 pahare, 2 cești, cuburi de gheață, alimente prăjite, scurgător de vase, 4 cutii de alimente, sticlă, ustensile de bucătărie. Bucătăria de jucărie Smoby tefal Studio XXL funcționează cu 2 baterii AA/LR6, care sunt incluse în ambalaj. Această bucătărie de jucărie va fi decorul camerei și nu va ocupa mult spațiu. 

Funcții și caracteristici

 • modul electronic încorporat
 • se poate înconjura
 • sunete precum cele reale la gătire Blob Blop
 • sunet preparare de sifon Cric Cric
 • cu 38 de accesorii
 • aparat de cafea espresso cu capsule
 • parte pentru luarea mesei, mașină de spălat vase
 • frigider, cuptor
 • dozator de gheață, aparat de sifon
 • de la vârsta de 3 ani
 • înălțimea totală de 100 cm
 • pentru fetițe și băieți
 • produs franțuzesc de calitate
 • cel mai modern design
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni86*83*100 cm
Inaltimea produsului100 cm
Inaltimea blatului51 cm
Dimensiunile ambalajului66*26*75 cm
Lungime intreaga86 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...