Bucătărie electronică Bon Appetit Kitchen Smoby cu aparat de cafea si frigider cu cuptor 23 accesorii 96 cm inaltime/ blat 49 cm

Detalii privind produsul

Bucătăria electronică Bon Appetit de la producătorul francez Smoby este un cadou excelent pentru băieți și fete de la 3 ani. Designul modern francez al bucătăriei în combinație cu culorile pastelate îi va încânta pe copii la prima vedere. Aceștia se vor putea bucura cu nerăbdare ceasurile de bucătărie și sunete originale de gătit, care fac jocul de bucătărie și mai realist. Este realizat din plastic durabil și de înaltă calitate, cu margini rotunjite, suprafața sa este moale la atingere. Ofera acces din multiple laturi, astfel incat mai multi copii, prieteni si frati sa se poata juca cu ea, spatele este decorat cu o poza frumoasa cu tematica bucatariei.

Bucătăria este dotată cu un cuptor practic, un frigider, un aparat de cafea cu capsule de rezervă și o plită care poate scoate un sunet în timpul pregătirii mâncării. Bucătarii conține și un set de 23 de accesorii pentru gătit, inclusiv o oală cu capac, o tigaie, linguri, cuțite, furculițe, farfurii, pahare, căni, o cutie cu paste, lapte, furculiță mare, un cuțit de tăiat și o paletă practică. Toate detaliile bucatariei sunt atent adaptate mainilor copiilor, avand si spatiu de depozitare pentru toate accesoriile. În timp ce se joacă, cei mici își îmbunătățesc abilitățile motorice, abilitățile de comunicare, capătă simțul responsabilității și se apropie de lumea adulților. În același timp, își îmbunătățesc concentrarea și judecata, învață la ce servesc accesoriile individuale de bucătărie.

Bucataria stabila sta pe o baza solida si dimensiunile acesteia sunt de 53*33*96 cm, in timp ce inaltimea totala este de 96 cm, inaltimea blatului de 49 cm. Modulul electronic functioneaza pe 2 baterii LR03, care nu sunt incluse in pachet. Producătorul francez Smoby este un producător de frunte de jucării care au un aspect distinctiv și dezvoltă copiii sub toate aspectele. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Culorile de pe jucăriile Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea copiilor, atrag chiar și pe cel mai mic copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Carcateristici

  • efect sonor în timpul gătitului
  • modul electronic (2 baterii de tip LR03 1.5 V - nu sunt incluse în pachet)
  • set de 23 accesorii de bucătărie
  • design și calitate franțuzească
  • pentru copii de la 3 ani
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni53*33*96 cm
Inaltimea produsului96 cm
Înălțimea suprafeței de lucru49 cm
Dimensiunile ambalajului50*20*66 cm
Lungime intreaga52 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,21 kg
NoteBattery: 2 x LR03 not included
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...