Bucătărie electronică cu frigider Ma Corolle pentru păpușă de 36 cm de la 4 ani

Detalii privind produsul

Bucătăria electronică pentru păpușa Ma Corolle se îndreaptă către dvs. Suntem singurul e-shop de pe piață care diversificăm joaca copilului dvs. cu păpușile cu această bucătărie exclusivă cu frigider de la brandul franțuzesc Corolle. Această bucătărie uimitoare roz-gri pentru copii de la 4 ani este elaborată până în cele mai mici detalii și seamână cu o bucătărie reală prin design și detalii. Bucătăria electronică cobține, de asemenea, un frigider gri și o serie de accesorii, fără de care gătitul nu este posibil. Bucătărie de lux și elegantă pentru păpuși Ma Corolle îndeplinește cerințele chiar și celor mai exigenți bucătari și aduce o mulțime de experiențe minunate pentru copii. Bucătăria excepțională îi va încânta pe copii nu numai cu un număr foarte mare de accesorii, ci și cu un spațiu bogat de depozitare. Bucătărie are plită electronică funcțională, cuptor și mașină de spălat vase, iar frigiderul are un distribuitor de apă și gheață.

Această bucătărie electronică pentru păpușile Ma Corolle conține un număr incredibil de accesorii pentru a face joaca cu păpușile și mai distractivă. Frumoasa bucătărie roz este complet echipată vase pentru gătit și cină, tacâmuri, pahare și cele mai delicioase alimente. Bucătăria electronică este realizată din materiale de cea mai bună calitate, care sunt plăcute la atingere și realizate în cele mai mici detalii. Joaca de-a profesiile este foarte importantă de la o vârstă fragedă, deoarece, printre altele, copiii fac cunoștință cu propriile emoții și își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor. Datorită multor accesorii Corolle, copiii își pot hrăni, păpușa, o pot pune la somn, sau îi pot face băiță, întotdeauna în compania celor mai bune și frumoase jucării. 

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

  • bucătărie electronică cu frigider
  • într-un design roz-gri
  • o mulțime de accesorii
  • pentru păpușă cu dimensiune de 36 cm
  • de la 4 ani
  • detalii adaptate vârstei copiilor
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 4 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Note6xAG13/LR44
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă36 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...