Bucătărie de jucărie Tefal Studio XL Smoby cu sunet electronic, loc de luat masa, frigider şi 36 de accesorii mov - argintiu

Detalii privind produsul

Bucătări de jucărie Tefal Studio XL strălucește în culoare de mov regesc combinat cu culori de argintiu și alb ofer o impresie rezistentă și cucerește fiecare bucătar și bucătăreasă mică. Bucătăria de jucărie reflectă șarmul și perfecțiunea franțuzească, care este caracteristică fiecărui produs Smoby. Înălțimea acesteia este de 100 cm și se poate ajunge la ea la 360°. Aceasta este avantajul mare al bucătăriei de jucărie pentru cei mici, deoarece bucătăria se poate înconjura chiar și mai mulți copii se pot juca în comun cu aceasta. Bucătăria de jucărie este potrivită atât fetițelor, cât și băieților. Dimensiunile sale totale sunt de 86*62*100 cm și este potrivită copiilor de la vârsta de 3 ani. Această bucătărie de jucărie într-un design unic a fost inspirată de tendințe de modă noi de locuință și este imitația perfectă a bucătăriei originale. Copii vor îndrăgi instant bucătăria datorită accesoriilor și numeroaselor sale funcții. Bucătăria de jucărie dezvoltă abilitățile motorice, sensibilitatea tactilă și în timpul jocului copii își perfecționează abilitățile lor de comunicare. În timpul jocului cu bucătăria de jucărie îi imită pe adulți și bucătăria este îndeajuns de spațioasă pentru joaca în comun a mai multor copii. 

Bucătăria electronică de jucărie redă sunet precum cel real și este realizată cu funcții magice, pe care le va aprecia fiecare bucătar sau bucătăreasă mică. În oala magică, după așezarea pe aragaz se fierb pastele. Bucătăria de jucărie este dotată cu un aparat de cafea espresso încorporat și capsule de diferite arome. Sub acesta se află un aparat pentru prepararea sifonului. Tigaia are o realizare creativă și este potrivită pentru aruncarea clătitelor ca și cum o face un maistru adevărat bucătar. Bucătăria de jucărie mai este dotată cu cuptor și mașină de spălat vase cu uși, care se pot deschide. Bucătăria de jucărie este de asemenea dotată cu frigider pentru depozitarea alimentelor și cu mobilier pentru depozitarea accesoriilor și ustensilelor de bucătărie. Printre accesoriile de bucătărie se află farfurii cu tacâmuri, ustensile de bucătărie, pahare pentru sifon și cești pentru cafea, capsule pentru aparatul de cafea, alimente prăjite pe o parte, clătită, paste magice, tigaie pentru aruncarea clătitei, lapte, feluri de paste și cookies semipreparate, scurgător de vase, solniță și piperniță. Bucătăria de jucărie Smoby Tefal Studio XL este realizată cu mult spațiu de depozitare și parte pentru luarea mesei pentru servirea mâncărurilor. Bucătăria de jucărie funcționează 1 baterie x AA, care este inclusă în ambalaj. 

Bucătăria de jucărie mai este dotată cu chiuvetă pentru spălarea vaselor murdare, aragaz cu două ochiuri electronice și suprafață de gătit pentru prepararea mâncărurilor. În timpul gătirii aragazul redă sunet precum cel real de Blop Blop Blop Pccchhhhii și aparatul de sifon redă sunet de Cric Cric. Bucătăria de jucărie pentru copii de la producătorul franțuzesc Smoby este spațioasă, s-a fabricat din material de plastic de calitate. Printre accesoriile bucătăriei de jucărie se mai află oală magică cu capac. Această bucătărie minunată de jucărie într-un design original și unic și 36 de accesorii este dotată cu multe funcții, care transformă joaca într-una mai de neuitat pentru copii. Bucătăria de jucărie este stabilă și sigură. Aceasta s-a fabricat din material de plastic de calitate și structura este puternică. Colțurile bucătăriei de jucărie sunt rotunjite și netede. Aceasta garantează că copii nu se rănesc în timpul jocului. Accesoriile din plastic s-au fabricat din material de plastic nedăunător sănătății. Materialul din plastic este moale și neted la atingere, care este plăcut pntru mânuțele copilului. Cu această bucătărie de jucărie copii dumneavoastră vor trăi multă distracție. Copii vor fi de nedezlipit de bucătăria de jucărie, care oferă multe posibilități pentru joaca timp de ore lungi. Deci ce să gătească micul dumenavoastră bucătar sau bucătăreasă mică în bucătăria sa nouă: 

Funcții și caracteristici 

 • modul electronic încorporat
 • aparat de cafea espresso cu capsule
 • aparat de sifon cu sunet de Cric Cric
 • cu 36 de accesorii
 • sunete precum cele reale în timpul gătitului
 • oală magică cu paste
 • alimente prajite (steak şi pește)
 • produs franțuzesc Smoby
 • de la vârsta de 3 ani
 • frigider cu raft
 • înălțimea de100 cm
 • potrivită fetițelor și băieților. 
Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni86*62*100 cm
Inaltimea produsului100 cm
Înălțimea suprafeței de lucru51 cm
Dimensiunile ambalajului66*26*74 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate8,2 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Culoareaviolet
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...