Bucătărie Tefal French Touch Bubble Smoby electronică cu oală magică şi cu 46 de accesorii turcoaz-gri

Detalii privind produsul

Căutaţi o bucătărie de jucărie unică, cu un design atractiv pentru copii? Bucătăria electronică Tefal French Touch Bubble Smoby pentru copii, cu 46 de accesorii, face parte din bucătăriile de jucărie de înaltă calitate, de care se va îndrăgosti fiecare copil din prima clipă, încă de la vârsta de 3 ani. Bucătăria de jucărie străluceşte în combinaţie de culori de turcoaz-gri şi are un aspect modern şi elegant, astfel va deveni garantat podoaba fiecărei cameră pentru copii. Aspectul franţuzesc  original al bucătăriei de jucărie va impresiona părinţii şi copii în acelaşi timp. Din echipamentul bogat de 46 de accesorii, nu pot lipsi tacâmurile, farfuriile, solniţa de sare şi piper, ketchupul şi maioneza, ceştile cu farfurii mici, imitaţii de alimente şi ingrediente.

Atractivă şi funcţională

Bucătăria de jucărie ascunde funcţii şi oportunităţi, cu ajutorul cărora micuţii vor avea parte de o experienţă adevărată în timpul gătitului şi al prăjitului. Frigiderul va învăţa pe copii că alimentele vor rămâne proaspete doar dacă sunt stocate în frigider, iar uşa acestuia trebuie mereu închisă. Pe uşa frigiderului se află un dozator de gheaţă, care dozează cuburi de gheaţă în pahar, la apăsarea butonului. Componenta principală a bucătăriei de jucărie este cuptorul, cu uşă care se poate deschide şi cu grilaj, care poate fi scos, astfel micul şef va putea prepara puiul delicios pentru cei dragi şi pentru musafiri. Oala magică oferă o experienţă neobişnuită pentru fiecare copil, deoarece imită textura reală a apei care se fierbe. Dacă oala este aşezată pe foc, la apăsarea butonului corespunzător, va barbota. Funcţia îndemânatică şi practică de aruncare a clătitelor, va fi de mare folos micilor bucătari, dacă vor să dovedească musafirilor cât de îndemânatici sunt în prepararea clătitelor. Dacă bucătarul mic este însetat pe timpul muncii, poate să-și recapete puterile cu ajutorul aparatul de cafea espresso, cu capsule care este încorporat deasupra aragazului. Grill-ul barbecue este o parte foarte utilă a bucătăriei, deoarece friptura şi crenvurştul se pregătesc pe acesta. Sub hotă se află un ceas de perete, care va fi de mare ajutor bucătarului dvs., astfel micuţul va putea verifica timpul, ca să nu ardă mâncarea.

De ce această bucătărie de jucărie?

Designerii franțuzești au proiectat o replică impresionantă a bucătăriei Tefal French Touch pentru copii, care are un set bogat de accesorii cu elemente funcționale pentru a oferi copiilor o jucărie de calitate și de încredere cu care cei mici se vor juca ore întregi. Bucătăria de jucărie pentru copii nu este doar pentru distracție. Cu ajutorul jocurilor de rol de bucătar se dezvoltă abilitățile de comunicare și atitudinea socială ale copiilor. Bucătărie va permite jocul mai multor copii în acelaşi timp, astfel vor învăţa să coopereze şi să se ajute reciproc.

Amănunte, care decid

Bucătăria de jucărie are 6 picioare stabile, dimensiunile sunt 115*41*93 cm, iar înălţimea suprafeței de lucru este 50 cm. Părinţii vor putea decide, dacă bucătăria de jucărie este ideală copilului, în funcţie de dimensiunile sale. Bucătăria Smoby Tefal French Touch Bubble funcţionează cu baterii, care fac parte din bucătărie şi permit instantaneu jocul micuţilor.

Bucătăria de jucărie, din atelierul Smoby, este una dintre bucătăriile de cel mai înalt nivel, datorită unicității, care nu are pereche. Designerii franțuzești au acordat o atenție deosebită designului exterior, aspectului realistic și funcționalității complete. Din motive de siguranţă sporită, marginile bucătăriei de jucărie Smoby sunt rotunjite, de aceea părinţii nu trebuie să se îngrijoreze în legătură cu siguranța copilului. Micuții se pot bucura de experiențele de neuitat, oferite de această bucătărie.

Funcţii şi caracteristici

 • modul electronic încorporat
 • dozator de gheaţă cu cuburi de gheaţă
 • grill barbecue
 • tigaie pentru clătite cu funcţie de aruncare a clătitelor
 • aparat de cafea espresso cu capsule, care pot fi schimbate
 • alimente pre-prăjite, pentru o experienţă reală (friptură, peşte)
 • oală magică cu barbotare
 • calitate şi design franțuzesc
 • frigider cu uşă, care se poate deschide, cămară cu spaţiu pentru depozitare
 • cuptor cu uşă, care se poate deschide, şi cu grilaj, care poate fi scos
 • recomandat de la vârsta de 3 ani
 • echipament bogat cu 46 de accesorii
 • înălţimea suprafeței de lucru este 50 cm
Doprava 59
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni115*41*93 cm
Inaltimea produsului93 cm
Inaltimea blatului50 cm
Dimensiunile ambalajului80*24*78 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate9,8 kg
ObservaţieBattery: 3 x AAA/LR03 included
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii