Bucătărie Tefal Super Chef Deluxe Smoby electronică cu oală magică, grătar, gheață şi cu 46 accesorii culoarea căpşunii-bej

Detalii privind produsul

Bucătăria electronică pentru copii Smoby Tefal Super Chef Deluxe este o bucătărie pentru copii, pe care copiii nu și-o puteau imagina în cameră cu câțiva ani în urmă. Astăzi, însă, visul multor copii devine realitate, iar această bucătărie inovatoare pentru copii se poate mândri cu un design frumos și cu multe accesorii care o fac unică în categoria sa. Bucătăria este potrivită pentru copii de la vârstă de 3 ani, este realistă de culoarea căpșunei cu bej și se potrivește perfect în fiecare cameră a copiilor, unde fiecare copil se poate juca fericit de-a bucătarul. Bucătăria este echipată cu un set de 46 de accesorii, inclusiv elemente de recuzită de materii prime reale și ustensile folosite în bucătării reale.

De ce această bucătărie de jucărie?

Întreaga bucătărie reflectă ideile designerilor francezi, care s-au străduit să prezinte în acest produs, elementele unei bucătării moderne. Designerii ţin cont nu numai de funcţionalitatea bucătăriei, dar şi de faptul, ca fiecare copil să o poată utiliza de la vârsta de 3 ani, ca să se poată bucura de experienţa realistică a gătitului-prăjitului, oferită de această bucătărie. Unele părţi ale bucătăriei sunt fabricate din plastic de calitate şi rezistent, catifelat şa atingere, astfel încât să poată servi cât mai mult timp micii lor proprietari. În timpul jocurilor de rol de bucătari, motorica fină, concentraţia şi discernământul copilului este perfecţionat. Micuţii vor putea învăţa să folosească corect accesoriile de bucătărie, precum şi bazele gătitului în siguranţă.

Bucătăria electornică este cu siguranță un loc, în care fiecare copil se poate bucura ore întregi de distracție, în timp ce se vor familiariza cu trucurile gătitului, precum şi cu funcţiile echipamentului din bucătărie. Activitățile de gătit ajută la stăpânirea ordinii, deoarece fiecare bucătar normal, face ordine după ce a terminat gătitul. La prepararea mâncărurilor de jucărie, copilaşii vor învăţa să urmărească şi să gestioneze timpul, şi vor reţine repede ce înseamnă, defapt, să pregătească ei mâncarea.

Poate face mai mult decât credeți

Copiii vor fi încântați de toate funcțiile bucătăriei. Spre uimirea lor, această bucătărie are o oală cu bule, care, după umplerea cu apă și așezarea pe aragaz, va barbota și va imita apa fiartă. Printre numeroasele accesorii ale bucătăriei pentru copii, cei mici găsesc și o tigaie pentru clătite. Asimilarea folosirii acesteia va oferi copiilor bucurie şi încredere. Desigur, din accesoriile bucătăriei nu pot lipsi tacâmurile, farfuriile, cuţitul de jucărie, polonicul, solniţa de sare şi piper, ketchupul, maioneza, vasul cu capac, cutia de lapte şi paharele. Bucătăria oferă numeroase imitaţii ale diferitor alimente, cremvuşti, pui prăjit, ouă, brioşe, morcov şi multe alte alimente, care au loc pe rafturile bucătăriei. Cuburile de gheaţă pot fi servite direct din dozatorul de gheaţă.

Prepararea unei cafea nu va fi problemă bucătarilor mici, datorită aparatului de cafea espresso, care cuprinde capsule cu diferite gusturi. Bucătăria de jucărie electronică emite sunete realistice, printre altele, şi sâsâitul tigăii, care este dotată şi cu funcţie de aruncare a clătitei. Unele imitaţii ale alimentelor, au o parte prăjită, pentru ca jocul să fie şi mai realistic. Copilul, nu poate uita să rotească clătita, astfel se va perfecţiona şi memoria lor.

Accesibilitate splendidă

Bucătăria de jucărie se poate accesa din toate părţile, care va permite jocul mai multor copii în acelaş timp. În timpul jocului în colectivitate, unul dintre copii manipulează cuptorul cu uşă, care se poate deschide, şi cu grilaj, care poate fi scos, celălalt copil pregăteşte grătarul, iar ceilalţi copii împărţesc sarcinile între ei, în timp ce unul foloseşte frigiderul, care este în acelaş timp şi o cămară, celălalt spală vasele sau pregăteşte ingredientele necesare pentru gătit. În partea mijlocie a bucătăriei pot fi depozitate alimentele, care nu necesită să fie depozitate în frigider. Astfel la nevoie vor fi la îndemâna copilului.

Parametrii

Bucătăria de jucărie are 6 picioare stabile, dimensiunile sunt 115*45*94 cm, iar înălţimea blatului este 50 cm. Părinţii vor putea decide, dacă bucătăria de jucărie este ideală copilului, în funcţie de dimensiunile sale. Bucătăria Smoby Tefal Super Chef Deluxe funcţionează cu baterii, care fac parte din bucătărie şi permit instantaneu jocul micuţilor.

Bucătăria de jucărie, din atelierul designerilor producătorului Smoby, datorită unicităţii, este una dintre bucătăriile de cel mai înalt nivel, care nu are pereche. Designerii francezi au acordat o atenție deosebită designului exterior, aspectului realistic și funcționalității complete. Din motive de siguranţă sporită, marginile bucătăriei de jucărie Smoby sunt rotunjite, de aceea părinţii nu trebuie să aibă griji în legătură cu sănătatea copilului. Micuții se pot bucura de experiențele de neuitat, oferite de această bucătărie.

Funcţii şi caracteristici

 • modul electronic încorporat
 • dozator de gheaţă cu cuburi de gheaţă
 • grătar barbecue
 • tigaie pentru clătite cu funcţie de aruncare a clătitelor
 • aparat de cafea espresso cu capsule, care pot fi schimbate
 • alimente pre-prăjite, pentru o experienţă reală (friptură, peşte)
 • dotat cu echipament de 46 accesorii
 • oală magică cu barbotare
 • calitate şi design francez
 • pentru băieţi, fetiţe de la vârsta de 3 ani
 • frigider cu uşă, care se poate deschide, cămară cu spaţiu pentru depozitare
 • cuptor cu uşă, care se poate deschide, şi cu grilaj, care poate fi scos
Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni115*45*94 cm
Inaltimea produsului94 cm
Inaltimea blatului50 cm
Dimensiunile ambalajului80*24*78 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate10,2 kg
Culoarearoșu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha