Bucătărie Cook Master Verte Smoby

electronic, cu efecte sonorice și cu 33 de accesori, gri-verde

Doprava nad 199 Lei zdarma
Producător: Smoby Categorie: Bucătării electronice de jucărie Cod produs: SM24252
685,00 Lei
435,00 Lei
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Bucătărie pentru copii Cook Master Verte strălucește în combinație de culori verde, alb și argintiu. Culorile ei sunt cele mai moderne culori folosite nu numai la conceperea acestei bucătărie ci şi în modă franceză și arhitectură actuală. Această bucătărie de design emite sunte reale electrionice. Cu stilul ei și cu materialele de calitate folosite la fabricare această bucătărie se găsește în topul bucătăriilor. Producător de jucării franceză Smoby are o experineță de ani lungi, fabrică produse de înaltă calitate care sunt conforme cu cele mai stricte standarde europene. Această bucătărie pentru copii se potrivește perfect în spațiul interior al camerelor de copii și nu ocupă mult loc. Servește copii la joc mulți ani. Potrivit pentru unul sau mai mulți copii. Copii jucănd cu această bucătărie împreună cu alţi, aceasta este o formă perfectă de interacțiune socială, dezvoltă abilitatea de comunicare şi imită adulţii.

Această bucătărie este recomandată de la 3 ani. Toate accesoriile bucătăriei sunt fabricate să se alinieze după mâinile copiilor, copii de la 3 ani pot evita inconveniențele se le prinde și să le manipuleze. Această bucătărie este populară în rândul fetelor și băieților. Fiecare copil va găsi o activitate plăcută și datorită numeroaselor accesorii jocul cuaceastă bucătărie va deveni o distracție fâră sfârșit. Bucătăria și accesorile sunt fabricate din plastic de calitate și rezistenete, deasemenea plăcută și mătăsoasă la atingereBucătăria pentru copii Smoby este caracterizată de farmec francez și de precizie. Cu ajutorul suportului lateral se poate extinde sau mici această bucătărie. În bucătărie găsim o mulţime de spaţii de depozitare, unde copii dvs pot stoca toate accesoriile şi tăgile folosit, ei găsesc loc pentru fiecare alimente şi ustenisle, Acest lucru vă permite să nu găsim nici o jucărie rătăcităpe covor. Pe partea superioară a bucătăriei găsim un aparat de cafea cu cești de cafea, un cuptor cu microunde, și deasupra locului de gătit a fost așezta o hotă. 

Cu aparatul de cafea primi 6 capsule pentru reîncărcare, în diverse culori și cu diferite gust, ciocolată, lapte și fistic. Pe partea de jos a fost așezată cuptorul. Pe partea dreaptă găsim o mulțime de loc pentru gătit, și o chiuvetă. Pe partea joasă găsim frigiderul cu multe polițe. În înteriorul uși găsim aparatul de făcut gheață, pe care dacă copii pornesc cad cuburi de gheață din plastic transparent în pahare. Cănd aprindem aragazul izbuc flăcări albasrte. Plita electrică cu două locuri de gătit emite sunete reale la fierbere, la gătire sau la coacere putem auzi sunete gen Blop-Blop. Cănd pornim cuptorul și apăsăm butonul pornit/oprit auzim sunete mechanice de Klik - Klik. În spate găsim un grătar de grill. Pe cele două laturi a bucătăriei găsim blaturi de lucru, unde copii pot prepara îngredientele și pot servi masa preparată de ei. 

În bucătărie găsim o chiuvetă cu robinet cu posibilitate de rotire. Pe hotă găsim agățate ustensilele de bucătărie. Această bucătărie conține 33 de accesori unice în diferite forme și culori care revocă jocul perfect. Între acestea găsim tăgăi, pahare, alimente și altecele. Bucătăria pentru copil Cook Master Verte este maestrul bucătăriilor, care amintește de o bucătărie adevărată și le permite copiilor să imite pe părinții. Se reflectă de pe el farmecul francez. Este produs din material rezistent și de calitate. Cu ajutorul acestei superbă bucătărie copii devine parte de o experiență  de joc unică. Dimensiunile bucătăriei este de 100*34*99. Înălțimea blatului de lucru 50 cm, înălțimea completă 96 cm, adăncime 34 cm. 

Caracteristici și funcții

 • bucătărie cu modul electronic
 • sunete reale în timpul gătiri Blop Blop
 • cuptorul emite sunet Klik Klik
 • 36 de accesorii
 • aparat de cafea espresso cu capsule
 • dozator de gheață cu gheață 
 • cuptor cu microunde, hotă, loc de luat masă
 • de la 3 ani
 • înălțimea completă 96 cm
 • potrivit şi pentru fetiţe şi pentru băieţi
 • produs de calitate franceză 
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni110*34*99 cm
Inaltimea produsului99 cm
Inaltimea blatului50 cm
Dimensiunile ambalajului66*26*74 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate8 kg
Observaţievyraba lad
Culoareaverde

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...