Bucătărie care crește cu copilul cu apă curgătoare, microunde Tefal Evolutive Gourment Smoby roșie cu bule magice scăunel și 43 accesorii

Detalii privind produsul

Bucătăria electronică Tefal Evolutive Gourment de la producătorul franțuzesc Smoby este o bucătărie unică, capabilă să crească cu copilașul dumneavoastră de la 3 ani până la 8 ani. Cel mai modern design francez roșu și alb este complet adaptat nevoilor micilor bucătari. Copiii se vor distra cu o varietate de accesorii și activități. Nu lipsește efectul apei curgătoare, cuptorul cu microunde electronic cu efecte sonore și cu singuranță îi va încânta oala cu barbotare magică și măsuța rotundă pentru luarea mesei cu scăunel KidStool.

Aceasta va fi sursa distracției pe termen lung - cu suportul inclus de 8 cm, bucătăria poate fi reglată după nevoile copilului. Înălțimea de bază a suprafeței de lucru este de 51 cm, după adăugarea suportului va fi de 59 cm. Această îmbunătățire o vor aprecia și părinții, deoarece prin creșterea copiilor lor, aceștia nu trebuie să se dezlipească de jucăria lor preferată. După apăsarea robinetului apa curentă va porni la drum și datorită sistemului închis circular din chiuvetă se va întoarce în rezervor. Atât băieții, cât și fetițele se vor distra cu un cuptor de jucărie, frigider cu bunătăți, aragaz, o bibliotecă de rețete plină de rețete și imagini, care se află sub aparatul de cafea cu capsule. 

Cele 43 de accesorii minunate ,printre care micuții bucătari vor găsi paste, care la temperatura de peste 18° se schimbă la culoare galbenă ca și pastele în viața reală. La prepararea prânzului copii pot tăia morcovul cu propria lor mână, pot prăji peștele, steak-ul, dar își pot arăta îndemânarea și cu tigaia pentru întoarcerea clătitei. Printre accesorii se află linguri, furculițe, cuțite, farfurii, pahare, cești, ouă, prăjitură, capsule pentru aparatul de cafea, ketchup, muștar, cutie cu paste, lapte, sare și recipient pentru condimente, furculiță pentru prăjit, cuțit pentru mărunțit și polonic practic. Cuburile de gheață pot fi distribuite direct de la distribuitorul de gheață cu un sunet caracteristic Cric cric.

Accesoriile, care aparțin de bucătărie au fost realizate pentru mânuțele copilului. În timpul jocului își simțul tactil, abilitatea de coordonare, motorica fină. De asemenea îi ajută la îmbunătățirea abilităților lor de comunicare, în timpul jocului vor imita părinții. Designul frumos, cu motive de bucătărie și imagini aduce copiilor bucuria de a se juca de-a bucătari. În timpul gătirii își dezvoltă abilitatea de concentrare și de judecată, vor învăța folosirea potrivită a unor accesorii de bucătărie. 

Bucătăria de jucărie stă pe picioare stabile, dimensiunile sale de bază sunt de 134*45*101 cm, înălțimea suprafeței de lucru este de 51 cm datorită căreia părintele poate să măsoare dacă aceasta este potrivită pentru copilașul său. Prin adăugarea suporturilor înălțimea totală a acesteia este de 109 cm, înălțimea suprafeței de lucru va fi de 59 cm. Bucătăria funcționează cu 3 baterii AAA/LR03, care nu sunt incluse în ambalaj. Aceasta s-a fabricat din material de plastic de calitate cu tehnologia Blow Molding, oferă o joacă puternică, rezistentă, stabilă, pe deplin sigură pentru copii. 

Producătorul renumit franțuzesc Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Toate produsele producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și endăunătoare sănătății, care corespunde celor mai stricte standarde europene de calitate si de siguranță.

Funcții și caracteristici

 • Modul încorporat electronic
 • Crește împreună cu copilul de la 3 până la 8 ani
 • distribuitor de cheață
 • cuptor cu microunde cu sunete
 • loc pentru luat masa cu scăunel KidStool
 • Frigider
 • Paste, care își schimbă culoarea la temperatură
 • Cuptor
 • Funcție pentru întoarcerea clătitei
 • Aparat de cafea espresso cu capsule
 • Alimente precum cele reale preprăjite (steak, pește)
 • Morcov care se poate mărunți
 • 43 de accesorii
 • Oală cu barbotare magică
 • Calitate și design franțuzesc
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni134*45*101 cm
Inaltimea produsului101 cm
Înălțimea suprafeței de lucru51 - 59 cm
Dimensiunile ambalajului76*24*80 cm
Lungime intreaga134 cm
Inaltime reglabilaDa
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate10,0 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included /// 2 x AA/LR06 not included
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...