Bucătarul jucăuș pentru copii Chef Smoby Dulciuri rețete și forme pentru realizarea acadelelor și bomboanelor de la 5 ani

Detalii privind produsul

Bucătarul jucăuș pentru copii Smoby Chef de la producătorul franțuzesc Smoby este un set perfect pentru realizarea propriilor bomboane și acadele, cu ajutorul rețetelor atașate. Acest set minunat va încânta copilașii de la 5 ani, care iubesc dulciurile. La realizarea și decorarea propriilor dulcuri, micuții cofetari lucrează cu ingrediente reale și creațiile proprii îi vor încânta și mai mult. Nu numai că se vor bucura de acadele și bomboane făcute și decorate de ei, dar se pot bucura și de o recompensă dulce pentru munca bine făcută.

Amestecul pentru acadele este realizat de copii, cu ajutorul unei mixer manual și în funcie de rețetă, vor adăuga propriile ingrediente. Setul include diferite forme pentru acadele și bomboane, 20 de bețe pentru acadele, accesorii și ingrediente gustoase, pe care le puteți adăuga în dulcuri după gustul dvs. Micuții cofetari se pot baza pe rețetele și ustensilele de calitate, cu care munca va fi o plăcere. Bomboanele și acadelele decorate, pot fi așezate pe un suport practic supraetajat, de unde copilul poate oferi fraților, prietenilor și părinților din propriile dulciuri. Dimensiunea bucătarului jucăuș sunt de este 41*23*25 cm.

Cofetăria cu rețete este un joc fantastic și distractiv de la producătorul cu produse de cea mai bună calitate SmobyPe parcursul jocului copii în rolul cofetariilor, fac cunoștință cu prepararea dulciurilor în timp ce își dezvoltă fantezia, creativitatea și abilitățile motorice ale mânuțelor. La prepararea bomboanelor de ciocolată învață șă colaboreze și comunice astfel își dezvoltă aptitudinea lingvistică și comunicarea. Plasticul din care sunt fabricate jucăriile Smoby, este de cea mai bună calitate, fiind plăcut la atingere, și nedăunător sănătății. Jucăriile producătorului franțuzesc Smoby îndeplinesc cele mai stricte criterii de siguranță și calitate.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni41*23*25 cm
Inaltimea produsului25 cm
Dimensiunile ambalajului45*15*30 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,2 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...