Bucătar jucăuş Chef Smoby

facem Păjituri cu reţete şi forme de la 5 ani

Doprava nad 199 Lei zdarma
Producător: Smoby Categorie: Cofetărie pentru copii Cod produs: SM312109
185,00 Lei
130,00 Lei
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Bucătarul jucăuș Smoby Chef coacem Prăjituri este un set modern și creativ cu ajutorul căruia micuții cofetari pe baza rețetelor atașate vor fi în stare să pregătească prăjituri delicioase de casă. Folosirea cofetăriei pentru copii este potrivită pentru copii de la 5 ani cărora le plac dulciurile. La pregătirea dulciurilor micuții cofetari vor folosi materiale de bază reale. În timpul muncii nu numai că se vor distra bine, dar la sfârșit îi va aștepta și o răsplată dulce pregătită și decorată de propria mână în forma unor prăjituri. Producătorul franțuzesc Smoby s-a gândit și la distracția copiilor. 

Copilașul va putea așeza aluatul pregătit în partea superioară a fabricii de dulciuri de unde, pe parcurs, va scoate prin tubul transparent aluatul pe suport prin capătul de formă de prăjitură ales. În setul creativ fabricat pentru micuții cofetari nu vom găsi doar rețete, ci și numeroase accesorii și accesorii auxiliare printre care un aparat de făcut prăjitură, patru forme diferite de presat, vas pentru prăjiturile pregătite, linguriță, diferite forme pentru presarea prăjiturii, polonic, tub pentru apăsare și caiet cu rețete. Aparatul de făcut prăjituri are o dimensiunea de 41*23*30 cm, în timp ce înălțimea totală este de 30 cm.

Cofetăria cu rețete este o jucărie fantastică distractivă de la producătorul franțuzesc, Smoby care este renumit pentru produsele sale de calitate. În timpul jocului copilașul îmbrăcat în rolul de cofetar va face cunoștință cu fabricarea bunătăților, timp în care i-i se va dezvolta fantezia, creativitatea și motorica fină a mânuțelor. La pregătirea prăjiturilor copii vor învăța să lucreze împreună și să comunice perfecționându-și astfel abilitățile de limbaj și de comunicare. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic plăcut la atingere de calitate și nedăunător sănătății și corespund celor mai stricte cerințe de calitate europeană și de siguranță. Cu setul de cofetărie bucătar jucăuș le va oferi copiilor o joacă complet sigură. Oferiți-le copiilor dumneavoastră posibilitatea de a-și găsi fericirea în prepararea prăjiturilor și dulciurilor gustoase cu propria lor mână. 

Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 5 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni41*23*30 cm
Inaltimea produsului30 cm
Dimensiunile ambalajului45*15*30 cm
Lungime intreaga41 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,9 kg
Culoarearoz

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...