Sanie bob Snow Speedy BIG cu mânere robustă verde de la 6 ani

Detalii privind produsul

Sania bob, Snow Speedy pentru copii de la producătorul german BIG este o jucărie minunată de iarnă potrivită copiilor de la 6 ani. Cu siguranță sania bob nu se va pierde în zăpadă datorită culorii sale strălucitoare de verde. Profilul său curbat va oferi bobului o coborâre rapidă şi uşoară pe dealul abrupt cu zăpadă , iar datorită designul său ergonomic aceasta se va remarca la fiecare distracţie de iarnă. Sania bob este controlată de distribuţia de greutate , iar cele 2 mânere din părţile laterale oferă siguranţă. Scaunul ei  format anatomic va oferi confort micilor aventurieri. Sania bob este de înaltă calitate, nu îngheaţă, va rezista chiar şi până la -20°C de grade. Designul său robust va oferi o capacitate de greutate de până la 100 de kg, iar datorită materialului său sintetic este maxim de rezistentă.  Mărimea acestei jucării de iarnă este de 59*44*17 cm.

Sania bob este o jucărie minunată pentru iarnă, cu ajutorul căreia copii se vor distra pentru un timp îndelungat în zăpadă. Aceste jucării în aer liber au şi multe alte beneficii. Sania bob ajută la dezvoltarea abilităţilor de mişcare, întăreşte musculatura la mâini şi la picioare. Copiilor le va creşte curajul prin alunecarea de pe dealuri,  iar în timpul distracţiei în comun, copii îşi vor face prieteni şi îşi vor aminti şi după mulţi ani. De asemenea copiilor li-i se vor dezvolta motorica fină şi tare. Jucăria de iarnă este un cadou ideal pentru orice copil, căruia îi place zăpada, iarna şi mişcarea în aer liber. Această jucărie de iarnă se poate transporta uşor și veţi putea călători cu ea oriunde datorită greutăţii sale mici de 1,8 kg şi mărimii sale ideale.

BIG este un producător german, renumit și totodată lider mondial în fabricarea jucăriilor din plastic, de înaltă calitate, pentru copii. Simbolul lor este bivolul, caracterizat prin: forță, tărie și rezistență, aceleași caracteristici fiind valabile și pentru fiecare jucărie BIG pentru copii. Acest brand a câștigat încrederea părinților, fiind lăudată siguranța, tehnologia cea mai avansată de fabricație și utilizarea materialelor reciclabile pentru sănătate. Pentru jucăriile pentru copii există o garanție de 3 ani, iar plasticul are un filtru UV special, care păstrează culorile frumoase și strălucitoare pentru anii următori, fiind ca noi. Producătorul german este garanția pentru  calitate, unicitate și siguranţă, astfel că, nu trebuie să vă îngrijoraţi în privinţa copiilor în timpul jocului.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 6 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni59*44*17 cm
Dimensiunile ambalajului59*45*17,5 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,2 kg
Greutate copil maxima100 kg
Observaţie-20 °C
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...