Bicicletă Xtend Mg+Bike Black Blue smarTrike cadru extensibil din magneziu și 2 frâne cu disc de la 3-7 ani

Detalii privind produsul

Surprindeți-vă copilul cu bicicleta evolutivă Xtend Mg + Bike de la producătorul de top smarTrike. Are un cadru din magneziu extensibil, de cea mai bună calitate, care se adaptează la dimensiunile și abilitățile copilului, pentru a obține cea mai bună experiență de conducere posibilă. Cadrul solid și ușor îi permite copilului să-și păstreze echilibrul fără să depună efort mare. Cei mici vor aprecia scaunul ergonomic, pe care cei mici vor sta confortabil ore întregi și se vor putea baza pe frânele cu disc de cea mai bună calitate la frânare. XTend Mg+ într-un design negru-albastru crește împreună cu copilul de la 3 la 7 ani.

Xtend Mg+ crește împreună cu copilul în 3 etape:

 • Etapa 1: Babytaxiu balansoar
  La vârsta de 3-4 ani, poate fi folosit ca un babytaxiu - fără pedale și cu cadrul reglat la cel mai mic nivel. Copilul învață să-și mențină corect echilibrul, stabilitatea, pregătindu-se pentru trecerea la bicicletă. În cazul în care va obosi, își va putea odihni picioarele pe suportul pentru picioare de sub scaun.
 • Etapa 2: Bicicleta
  La vârsta de 4-5 ani, puteți atașa pedalele la bicicletă și copilul va începe să învețe să pedaleze singur.
 • Etapa 3: Adaptarea la vârsta și înălțimea copilului
  La vârsta de 6-7 ani, copilașii cresc foarte repede, de aceea dvs. aveți ocazia să adaptați bicicleta la nevoile copilului. Reglați înălțimea scaunului și extindeți cadrul pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor copilului.

Bicicleta atemporală Xtend Mg+ va rezista în familia dvs. ani de zile și va fi folosită și de generațiile următoare de copii. Datorită funcției sale unice, puteți regla înălțimea scaunului de la 38 la 56 cm, înălțimea mânerelor de la 65 la 70 cm și lungimea totală a bicicletei de la 103 la 105 cm. Producătorul smarTrike aduce copiilor rezultatul multor ani de dezvoltare, ceea ce îi va surprinde prin multifuncționalitatea, calitatea ridicată și aspectul elegant. Pedalele antiderapante și roțile de calitate asigură o călătorie silențioasă și fără probleme chiar și pe denivelări minore. Pe roata din față se află o aripă, care împiedică murdărirea excesivă a hainelor copiilor, mai ales când vremea este nefavorabilă. 

Cu această bicicletă, cei mici ce vor distra ani de zile, își vor consolida musculatura brațelor și a picioarelor, vor învăța să-și mențină echilibrul și stabilitatea. În primii ani, pot folosi bicicleta ca un babytaxiu balansoar, iar mai târziu, când îi conectați pedalelele și învață să pedaleze, vor înăța mult mai repde să meargă pe bicicletă. Xtend poate fi împrumutat și de frați, cu care puteți regla bicicleta în funcție de nevoile lor. Greutatea bicicletei este de 7,5 kg. Pentru o siguranță mai mare a copilului, vă recomandăm, de asemenea, să folosiți accesorii de siguranță, cum ar fi echipament și cască de protecție. Acestea nu fac parte din acest produs, dar pot fi achiziționate separat de la noi.

Caracteristici

 • bicicletă și babytaxiu 2în1
 • construcție metalică solidă din magneziu
 • suport pentru picioare 
 • cadru extensibil
 • frâne cu disc
 • pedale antiderapabile detașabile
 • scaun în formă ergonomică
 • apărător pe roata din față
 • de la 3 la 7 ani
 • design modern
 • îndeplinește,  cele mai înalte cerințe de siguranță

smarTrike este cel mai vândut și mai premiat brand de triciclete pentru copii. Este pe piață de un deceniu și a fost primul producător care a venir cu inovașia unui mâner reglabil în înălțime pentru părinți. smarTrike este lider mondial în vânzarea, producția și inovarea tricicletelor pentru copii. Cu milioane de triciclete vândute în fiecare an, este o garanție a calității și siguranței și pentru copiii dvs.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Inaltimea sezutului37 - 56 cm
Lungime intreaga105 - 108 cm
Inaltimea manerului de impins65 - 70 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate7,5 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...