Bicicletă fără pedale First Bike Smoby

cu scaun reglabil în înălțime roz-negru de la 18 luni

Doprava nad 199 Lei zdarma
Producător: Smoby Categorie: Babytaxiuri tip balansoar Cod produs: SM770201
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Babytaxiul First Bike este o bicicletă originală tip balansoar potrivită pentru copiii de la 18 luni. Cu această bicicletă Smoby, copii vor învață să-și mențină echilibrul în timp ce se vor face sport în aer liber. Bicicleta fără pedale Smoby are un design frumos roz-negru, cu un cadru central elegant argintiu. Biciclea fără pedale are o construcție metalică solidă și un scaun reglabil în înălțime. Bicicleta crește cu copilul dvs. până când acesta va fi pregătit pentru prima sa bicicletă. Este un mijloc excelent pentru trecerea coilului de la tricicletă la prima sa bicicletă. Bicicleta fără pedale este potrivită pentru toți copiii de la vârsta de 18 luni. Dimensiunile bicicletei sunt de 76*40*49 cm. Înălțimea scaunului este de 35-40 cm și este reglabil în funcție de nevoile copilului. 

Avantajul bicicletei fără pedale în comparație cu mașinuțele clasice cu patru roți este faptul că cei mici va trebui să-și mențină echilibrul. Copilul trebuie să se bazeze pe el însuși, își întărește mușchii spatelui, picioarele și învață să-și mențină echilibrul. Mersul pe bicicleta fără pedale, este foarte confortabil și sigur. Datorită acestei biciclete fără pedale, copilul va câștigă încrederea în sine și învață să-și mențină echilibrul. Nu trebuie să vă temeți că va merge cu viteză, deoarece acesta se împinge cu picioarele. Dacă doriți tot binele din lume pentru copilul dvs., alegeți producătorul Smoby, care este o garanție a calității verificate de mai mulți ani. Bicicleta fără pedale poate fi adaptată în funcție de nevoilor copilului dumneavoastră.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care produce de mai mulți ani jucării de cea mai bună calitate, cu design original. Materialele utilizate pe jucăriile Smoby sunt solide și durabile, moi și netede pentru degetele delicate ale copiilor. Jucăriile de la acest producător au margini rotunjite, care servesc drept protecție preventivă împotriva rănirii. Culorile jucăriilor Smoby stimulează imaginația copiilor. Fiecare călăreț mic își va iubi noua bicicletă fără pedale First Bike. Copilul va trece cu ușurință, la prima bicicletă și nu va avea probleme cu menținerea echilibrului. Bicicleta fără pedale are roți silențioase și de cea mai bună calitate, cu diametrul de 25 cm. Procesul de fabricație al jucăriei Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Caracteristici

  • cel mai modern design
  • design colorat pentru băieți și fete
  • babytaxiu, datorită căruia copiii învață să-și mențină echilibrul
  • asigură o trecere mai ușoară la prima bicicletă
  • roți silențioase cu un diametru de 25 cm
  • construcție metalică solidă
  • înălțimea scaunului este reglabilă
  • bicicleta fără pedale crește împreună cu copilul
  • produs franțuzesc de calitate
  • potrivit de la 18 luni
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaDesign in France
Dimensiuni76*40*48 cm
Inaltimea produsului48 cm
Dimensiunile ambalajului26*30*64 cm
Inaltimea sezutului35 - 40 cm
Lungime intreaga76 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,3 kg
RotiEVA wheels - Ø 25 cm
Culoarearoz

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...