Bicicletă educativă First Bike Red Smoby cu structură metalică şi scaun reglabil de la 24 luni

Transport gratuit Doprava zdarma
Producător: Smoby Categorie: Babytaxiuri de la 18 luni Cod produs: SM770204
240,00 Lei
145,00 Lei
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Bicicleta educativă First Bike este o bicicletă modernă mai ales pentru băieţi de la 24 de luni. Cu bicicleta educativă copii îşi dezvoltă echilibrul timp în care vor face și sport într-un mod activ. Echilibrul va avea un efect inspirator asupra copiilor. Bicicleta educativă strălucește în culoare negru-roşu, care va cuceri inima fetiţei dumneavoastră. Bicicleta educativă, fabuloasă s-a fabricat cu o construcţie puternică metalică şi scaunul se poate regla în, înălţime. Aceasta va creşte împreună cu copilaşul. Vine momentul când copilaşul, care a acumulat destulă rutină cu tricicleta, se va aşeza pe bicicleta cu două roţi şi pedale şi după puţină exersare o va putea pedala.  Aceasta este tranziția minunată între tricicletă şi bicicletă. Dimensiunea acesteia este de 76*39*48 cm. Înălțimea scuanului de la sol este de 35-40 cm și se adaptează la nevoile copilașului. 

Avantajul bicicletei educative, fabuloase faţă de babytaxiul clasic este că, copilaşul trebuie să înveţe să îşi menţină echilibrul. Pe bicicletă este minunat faptul că, pe de-o parte copii singuri, iar de pe altă parte în ritmul lor propriu, vor simţi pe, parcurs echilibrul. Copilaşul se va baza pe el însuşi, îşi va întări musculatura şi dezvolta echilibrul. Bicicleta educativă este foarte confortabilă şi sigură. Cu bicicleta educativă copilașul nu va putea avea o viteză mare, deoarece va merge pe babytaxiu dându-și avânt cu picioarele. Dacă vă doriţi ceea ce este mai bun pentru copilașul dumneavoastră, atunci alegeţi dintre produsele franţuzeşti Smoby. Bicicleta educativă se va adapta complet la nevoile copilaşului. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care fabrică de mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate cu un design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în acelaşi timp material din plastic foarte plăcut şi neted. Acesta este un material de plastic neted la atingere. Jucăriile de la acest producător sunt sigure şi copii nu sunt în pericol în timp ce se joacă, deoarece fiecare colţ este rotunjit. Culorile jucăriilor Smoby vor stimula imaginaţia şi fantezia copiilor. Fiecare pilot mic va adora bicicleta educativă, First Bike. Copilaşul dumneavoastră va putea trece cu uşurinţă de la bicicleta educativă la bicicleta cu două roţi. Bicicleta educativă este dotată cu roţi de calitate pentru o avansare silenţioasă şi uşoară, iar diametrul acestora este de 25 cm. Procesul de producție în sine este strict controlat astfel că, jucăriile îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță.

Caracteristici 

  • cel mai modern design
  • culoare atât pentru fetiţe cât şi pentru băieţi
  • babytaxiu pentru dezvoltarea echilibrului
  • va uşura trecerea la bicicletă
  • roți EVA cu un diametru de 25 cm
  • construcție puternică metalică
  • scaun reglabil
  • va crește împreună cu, copilașul
  • produs franțuzesc de calitate
  • de la 24 de luni
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni76*39*48 cm
Inaltimea produsului48 cm
Dimensiunile ambalajului26*15*62 cm
Inaltimea sezutului35 - 40 cm
Lungime intreaga76 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,3 kg
RotiEVA wheels - Ø 25 cm
Culoarearoșu

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...