Benzinărie Cars 2 Smoby cu sunet electronic şi lumină

Detalii privind produsul

Cărui copil nu i-ar place desenele animate Mașini 2? Benzinăria electronică de jucărie Mașini 2 Smoby este într-adevăr o jucărie unică pentru fiecare pilot mic de mașină de la vârsta de 3 ani, care au grijă cu mare atenție de vehiculele lor. Benzinăria pentru copii strălucește în combinație atractivă de culori roșu-negru completate cu motivul fabulos al mașinuței de curse McQueen, pe care copii din întreaga lume o cunosc și o îndrăgesc. Benzinăria și modulul de control electronic îi va cuceri pe băieți și îi vor preocupa pentru un timp îndelungat. 

Alimentarea şi plata

Pistolul minunat de alimentare îi va învăţa pe micii piloţi de curse cum trebuie alimentată maşina și anume cu grijă pentru ca să poată porni cu rezervorul plin în explorarea aventurilor. Nu este voie să uite de așezarea potrivită a pistolului de alimentare de combustibil în mâner.  Display-ul practic şi vizibil al benzinăriei  îi va face de cunoscut copilașului cât este necesar să plătească pentru alimentare. De plata fără grijă are grijă cardul bancar, prin atingere. 

Verificarea stării vehiculului

Benzinăria de la Smoby nu oferă doar alimentarea cu, combustibil, ci îi va fi de ajutor băiețelului dumneavoastră în întreținerea maşinuţei sale preferate. La benzinăria de jucărie băiețelul va găsi un modul de control electronic portabil, pe care îl va detașa într-un mod ușor și poate verifica starea mașinuțelor. Desigur că, de pe modulul de control nu pot lipsi efectele luminoase și sonore Bip, Bip, Bip care îl informează pe micul mecanic auto despre starea tehnică a vehiculelor dacă acelea corespund cerințelor de siguranță. Senzorii care indică capacitatea acumulatorului manual, care funcționează,  verificarea luminilor sau a rezervorului de ulei sunt informaţii utile pentru pilotul mic de mașină cu, care va învăţa bazele funcţionării sigure ale vehiculului. Datorită funcțiilor sale de verificare, micul mecanic auto își va da seama repede unde se află defecţiunea şi va începe instant treaba în rezolvarea acesteia. Pe modulul de control se află şi o sondă de mână, care evaluează fiecare parametru din vehicul.

Învaţă şi se dezvoltă

Benzinăria electronică nu va oferi doar distracţie, ci va dezvolta motorica fină a băieților, abilitatea lui de concentrare şi de asemenea atenţia lui la detalii. Copii vor învăţa că, fiecare vehicul trebuie să fie îngrijit pentru ca acestea să funcţioneze fără nicio problemă. Datorită acestei jucării, băieţilor li-i ae vor dezvolta gândirea logică, imaginaţia, fantezia, pe care orice părinte le va aprecia. Benzinăria electronică pentru copii este fabricată în mod practic, mărimea sa este de 44*11*51 cm, iar înălţimea sa totală este de 51 cm. Fiecare element al jucăriei a fost fabricat din material de plastic de calitate și rezistent, pe care fiecare mecanic îl va aprecia. 

Producătorul franţuzesc Smoby, se numără printre producătorii cei mai de încredere, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de înaltă calitate și cu un design elegant, de care orice copil de pretutindeni se va îndrăgosti la prima vedere. În fiecare etapă, produsele Smoby trec printr-un control strict astfel că, acestea corespund celor mai stricte standarde de siguranţă. Astfel că, pentru părinți marca Smoby este garanţia că,  copii lor vor fi proprietarul unei jucării într-adevăr de calitate și sigure. 

Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni44*11*51cm
Inaltimea produsului51 cm
Dimensiunile ambalajului26*15*52 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,4 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii