Benzinărie Cars 3 Smoby electronică cu sunete și lumină roșie

Detalii privind produsul

Căutați o jucărie care va încânta micul dvs. fan al poveștii Cars 3? Benzinăria electronică, Cars 3 Smoby este o jucărie unică potrivită pentru orice pilot de curse începând de la vârsta de 3 ani, pilot care are mare grijă de maşinuţa lui. Benzinăria este în culoare atractivă de roşu-negru și este decorată cu motivul fabulos Cars, motiv, pe care fiecare copil din întreaga lume îl cunoaște. Aceasta îi va fascina pe băieţi începând de la prima vedere şi aceștia vor fi preocupaţi de ea pentru un timp îndelungat.

Alimentarea şi plata

Pistolul minunat de alimentare îi va învăţa pe micii piloţi de curse cum trebuie alimentată maşina și anume cu grijă pentru ca să poată porni cu rezervorul plin în aventură. Este nevoie ca ei să nu uite să aşeze pistolul de alimentare în poziția corectă pe mâner. Pe display-ul practic şi vizibil al benzinăriei, copii vor putea observa cât vor avea de plătit. Plata se va putea face cu cardul, prin atingere.

Verificarea stării vehiculului

Benzinăria Smoby nu este utilă doar la alimentare, ci va fi de folos şi pentru întreținerea maşinuţei preferate. La benzinărie băiețelul va găsi un modul portabil şi electronic, pe care îl va desprinde şi va putea controla starea maşinii. De pe modulul electronic portabil nu pot lipsi nici efectele sonore şi luminoase, care vor informa mecanicul auto de starea tehnică a maşinilor și anume dacă acestea corespund standardelor de siguranţă. Senzorii care indică capacitatea acumulatorului manual, verificarea luminilor şi a rezervorului de ulei sunt informaţii utile pentru pilotul de curse, informații cu ajutorul cărora el va învăţa bazele funcţionării de încredere. Datorită funcției de verificare, micul mecanic auto își va da seama repede unde se află defecţiunea şi va putea începe reparaţia. Pe modulul potrabil se află şi o sondă de mână, care evaluează fiecare parametru din vehicul.

Învaţă şi se dezvoltă

Benzinăria electronică nu va oferi doar distracţie, ci va dezvolta motorica fină, capacitatea de concentrare şi atenţia băieților la detalii. Copii vor învăţa că, fiecare vehicul trebuie să fie îngrijit pentru ca acesta să funcţioneze fără nicio problemă. Datorită acestei jucării, băieţilor se vor dezvolta gândirea logică, imaginaţia, fantezia, pe care orice părinte le va aprecia.Benzinăria electronică este fabricată în mod practic, mărimea sa este de 44*11*51 cm, iar înălţimea sa totală este de 51 cm. Fiecare parte a jucăriei a fost fabricată din material de plastic de calitate, iar colţurile sunt rotunjite pentru ca, copii să nu se accidenteze în timpul jocului.

Producătorul franţuzesc Smoby, se numără printre producătorii cei mai de încredere, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de înaltă calitate și cu un design elegant, jucării de care orice copil de pretutindeni se va îndrăgosti la prima vedere. În fiecare etapă, produsele Smoby trec printr-un control strict, astfel că, acestea corespund celor mai stricte standarde de siguranţă. Prin urmare marca Smoby este garanţia că,  copii vor avea o jucărie sigură şi de calitate.

Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni44*11*51 cm
Inaltimea produsului51 cm
Dimensiunile ambalajului26*15*52 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieBattery: 3 x AA LR6 1.5V
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii