Basculantă cu excavator Beach Ecoiffier 38 cm cu funcții mobile de la 18 luni

Detalii privind produsul

Basculanta cu excavator și setul de găleată Beach din atelierul producătorului franțuzesc Écoiffier este un set original de utilaje de construcție cu care se vor juca băieții și fetițele deja de la vârsta de 18 luni. Utilajul mare de construit cu basculantă mobilă este într-o combinație frumoasă de culori portocaliu-galben, iar în partea din față este decorat cu ochișori veseli. În basculantă intră un excavator mic cu funcții mobile, care se va ocupa de treburile de construit.

Cu aceste jucării frumoase și vesele, se ba distra fiecare copil căruia îi place să se joace de-a constructor și să construiască lucruri noi. În acest fel, copiii își dezvoltă creativitatea, imaginația tehnică, precum și abilități motrice fine. Mașinile de jucărie sunt potrivite pentru joacă în interio, dar și în aer liber.

Dimensiunile basculantei cu excavator sunt de 398*20*29 cm, lungimea acestuia este de 38 cm. Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Corespunde celor mai stricte cerințe europene astfel că, jucăriile Écoiffier sunt potrivite deja chiar și pentru cei mai mici. În jucăriile sale combină designul original, calitatea și tendințele moderne la un preț accesibil. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni38*20*29 cm
Lungime intreaga38 cm
Greutate0,85 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...