Bărcuţă cu tun de apă Fireboat AquaPlay cu jet de apă de 10 metri şi cu căpitanul Nils (compatibil cu Duplo)

Detalii privind produsul

Vaporaşul pentru copii AquaPlay Fireboat este un vaporaş splendid pentru pista de apă AquaPlay, însă copii pot să se joace cu acesta chiar şi în afara pistei de apă. Vaporaşul pentru copii, cu tun de apă este dotat cu caracteristici unice, de care se va îndrăgosti fiecare micuţ încă de la 3 ani. Jetul de apă al tunului de apă poate ajunge chiar şi la 10 metri. În vaporul mic se poate pune apă şi deja putem începe bătălia de apă. Vaporul mic cu jet de apă va deveni accesoriul perfect pentru fiecare pistă de apă, dar în zilele calde copii se vor distra şi cu simplul jet de apă. Căpitanul vaporaşului este crocodilul Nils, care la fel face parte din ambalaj.

Dimensiunile vaporaşului AquaPlay este 15*8*5 cmşi este compatibil cu fiecare sistem de canalizare AquaPlay şi cu LEGO Duplo. AquaPlay este o marcă produsă în Germania, care ascunde produse din plastic inociv asupra sănătăţii şi sunt reciclabile. Produsul are 3 ani de garanţie, care este o dovadă pentru calitatea înaltă. AquaPlay este un sistem de canalizare original, care provine din Suedia. Copii se pot distra de oportunităţile date de către sistemul de canalizare AquaPlay încă din 1977. 

Copii, cu ajutorul pistei de apă AquaPlay, vor face cunoştinţă cu calităţile fizice ale apei, cum ar fi de exemplu cu fluxul acestuia, cu aspirarea, cu folosirea ecluzelor, prin care vehiculele de apă vor porni la drum. Cu ajutorul pompei de apă, se va umple compartimentul cu apă, ca şi într-o ecluză adevărată. Produsele AquaPlay pot fi combinate între ele chiar şi după propriile imaginaţii. Copii vor putea face şi un sistem de canalizare uriaşă cu numeroase accesorii, care oferă multe oportunităţi pentru o distracţie lungă. Cu această pistă de apă copii se pot juca oriunde, în casă sau în grădină, datorită sigiliului de calitate al acesteia.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni15*8*5 cm
Inaltimea produsului8 cm
Dimensiunile ambalajului24*17*17 cm
Lungime intreaga15 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,1 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...