Barcă cu vâsle BIG 117 cm roșie

Detalii privind produsul

Barca roşie cu vâsle de caiac de la producătorul german, BIG s-a fabricat pentru fetiţele şi băieţii cu vârsta cuprinsă între 4-8 ani. Marca BIG le oferă micilor căpitani o barcă de culoare roșu viu, care s-a fabricat cu vâsle de caiac şi scaun nealunecos. La nevoie, vâslele se pot împărţi în două părţi. Barca are o lungime de 117 cm şi datorită dimensiunii sale de 117*61*26 cm se poate folosi până la 8 ani. Capacitatea de greutate a bărcii este de 35 kg. Pentru ca transportarea acestui canoe să fie mai ușoară, acesta este dotat cu 4 mânere astfel că, mutarea acestuia este uşoară. Cu o greutate de 5,8 kg, aceasta aparţine de categoria bărcilor uşoare și copilaşul o va putea transporta fără să se forţeze. Niciun copil nu-i va putea rezista bărcii datorită calității germane și designului frumos.

Acest accesoriu auxiliar pentru apă este perfect pentru întărirea și dezvoltarea musculaturii brațelor și a spatelui. Copii mai mici vor vâsli barca chiar şi într-o piscină mai mare ca să se simtă în siguranţă. Copii mai mari vor vâsli cu ușurință și în apă liberă. Canoe acesta robust s-a fabricat din polietilenă foarte rezistentă astfel că, este rezistent la apă sărată și la alte condiții meteorologice. Datorită greutăţii sale mici, copilaşul este protejat de răsturnarea în barcă. Barca străluceşte în culoarea roşu viu astfel că, va fi un obiect proeminent în apă. Suprafaţa bărcii roşii cu vâslie BIG este tratată cu filtru UV și astfel barca îşi va menţine frumuseţea pentru mulți ani chiar şi atunci când va sta mai mult timp în soare. Produsele germane BIG au fost testate în diferite instituții, care garantează calitatea produselor. Marca BIG oferă jucării de calitate și o garanție de 3 ani pentru produsele sale.

Barca cu vâsle, BIG a fost testată de instituția germană TÜV Rheinland și este în conformitate cu standardele stricte de siguranță ale GS. Compania germană BIG este specializată în producția de jucării de calitate pentru copii de, diferite categorii de vârstă. Logo-ul mărcii BIG este bivolul, care semnifică putere, rezistență și robustețe- și acestea sunt defapt caracteristicile mărcii. Principalul aspect al mărcii BIG este siguranța jucăriilor, iar materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătăţii. Design inconfundabil, tehnici de producție moderne și jucării care îndeplinesc toate nevoile copiilor dumneavoastră - aceasta este marca BIG.

Caracteristici

  • barca roşie cu vâsle de caiac
  • design roşu
  • din materiale nedăunătoare sănătăţii şi vopsele
  • mărime este de 117*61*26 cm
  • pentru fetiţe sau băieţi între 4-8 ani
  • greutate este de 5,8 kg
  • cu filtru UV
  • corespunde celor mai stricte standarde de siguranţă pentru siguranţa maximă
  • un produs fabricat în Germania
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 4 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni117*61*26 cm
Inaltimea produsului26 cm
Dimensiunile ambalajului118*62,5*27,5 cm
Lungime intreaga117 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,8 kg
Greutate copil maxima35 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...