Bar de salata 100% Chef Ecoiffier bol uscător condimente și 21 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Salad Bar 100% Chef este un set de jucărie minunat pentru toți copii de la vârsta de 18 luni. Pe bucătarii mici îi așteaptă un set de 21 bucăți de  accesorii pentru a face cea mai delicioasă salată pentru frații și cei dragi. Setul include uscătoare de salată de calitate, boluri, oțet și ulei pentru condimentare, frunze de salată, ciuperci, ardei, roșii, muștar și ustensile de bucătărie. Datorită acestor accesorii grozave, barul cu salate este deja deschis. Barul întâmpină oaspeții, unde micii bucătari își pot arăta talentul culinar și le pot da cunoștințe despre gătitul secret. Întregul set este un complementar minunat pentru a juca bucătării, bufeturi, magazine sau chiar cafenele, dar îi va menține pe cei mici distrați mult timp.

Pe lângă faptul că este o modalitate excelentă de a se distra, barul cu salate contribuie și la dezvoltarea mentală a copilului. Este foarte important pentru dezvoltarea copilului că jocul unui profesionist imită adulții. De asemenea, se dezvoltă creativitatea ,fantezia și imaginația copilului. În plus, setul de meniude jucării  dezvoltă abilitățile fine motorice și de mișcare. Fiecare accesoriu este realizat din plastic de înaltă calitate, cu margini rotunjite. Setul de salate îi va menține pe cei mici ocupați mult timp și se vor distra mult.

Producătorul franţuzesc,  Écoiffier se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Produsele sale corespund celor mai stricte standarde de siguranţă europeană, astfel că această jucărie este potrivită şi pentru distracţia celor mai mici. Producătorul franţuzesc, Écoiffier  este influenţat de cele mai recente tendinţe în design, iar jucăriile, prin respectarea cerinţelor din timpul procesului de fabricare şi totodată prin calitatea la un preţ rezonabil.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni42*35*13 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,7 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...