Bancă şcolară din lemn Modulo Space Smoby cu două feţe pliabilă cu 80 de bucăţi de accesorii

Detalii privind produsul

Banca școlară din lemn Smoby cu banchetă din lemn Modulo Space Activity este fabricată din lemn masiv. Banca pentru copii se poate dezasambla cu ușurință și nu ocupă mult spațiu. Banca școlară pentru copii are un spațiu mare de depozitare sub tabla de scris, care poate fi umplută cu o mulțime de acceorii, cum ar fi cretă, markeri sau magneți. Tabla de scris poate fi ridicată perpendicular, astfel încât doi copii pot desena simultan pe ambele părți. Pe de o parte, se scrie cu creta și pe cealaltă parte cu markerul. Zona de scris este cu 2 fețe și, prin urmare, poate fi schimbată. Pe de o parte, copilul desenează sau scrie cu creta, iar pe de altă parte, cu markerul. Este o bancă școlară spațioasă cu o tablă mare, ceea ce înseamnă că se pot juca simultan cu ea și doi copii. Copiii dvs. vor avea parte de o distracție pe cinste. Desenul și scrisul nu dezvoltă doar imaginația copiilor dar și talentul artistic, dorința de a învăța și de a crea.

Are o culoare frumoasă luminoasă de lemn natural, în combinație cu culoarea roșie strălucitoare și culoarea verde, precum și un mic recipient roșu pe o parte, unde puteți stoca stilourile și accesoriile pentru scris. Banca școlară este potrivită copiilor de la 3 ani. Dimensiunea băncii pentru copii este de 64 * 60 * 58 cm. Banca școalară este un ajutor imens pentru micii școlari sau preșcolari, care pot să-și repete lecțiile sau pot desena. Bancheta conține până la 80 de accseorii, inclusiv litere magnetice clasice, cifre de la 0 la 9, diferite caractere + - = / x, carioci, cretă colorată, și burete de șters. Poate fi dezasamblată în 5 secunde fără utilizarea instrumentelor de lucru. Se potrivește foarte bine în camera copiilor.

Smoby este un producător franțuzesc de jucării pentru copii și ajutoare pentru copii cu ani de experiență și este, prin urmare, o garanție a calității europene la un preț avantajos. Marca franțuzească Smoby este o garanție a calității verificată pe parcursul mai multor ani de existență. Ideea principală a acestui producător, este că jucăriile dezvoltă abilitățile motorice, inteligența socială și capacitatea fizică a copilului. Produsele Smoby sunt produse de calitate europeană care îndeplinesc criteriile stricte europene de calitate. Banca școlară de lemn din lemn va încânta toți copiii.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni64*60*58 cm
Înălțimea suprafeței de lucru58 cm
Dimensiunile ambalajului67*12*58 cm
Înălțimea scaunului27 cm
MagneticDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,43 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...