Bancă şcolară din lemn Activity 2in1 Smoby pliabilă, cu tablă cu două feţe şi cu 61 de accesorii

Detalii privind produsul

Banca şcolară Smoby Activity din lemn şi banca sunt confecţionate din lemn masiv. Banca de copii poate fi pliată, chiar din acest motiv este cu adevărat o economie de spaţiu. Sub tabla de scris a băncii şcolare de copii se află un loc pentru depozitare, care este spaţios şi poate fi încărcat cu crete, markere sau magneţi. Un lucru interesant al acestei bănci şcolare este că tabla poate fi aşezată într-o poziţie verticală şi poate fi transformată într-o tablă de desen cu două feţe, astfel pot desena pe aceasta chiar şi doi copii în acelaş timp. În timp ce unul scrie cu cretă, celălalt scrie cu marker. În spatele băncii pot sta confortabil chiar şi doi copii.

Această bancă spaţioasă cu tablă de dimensiune mare poate fi sursa distracţiilor. Scrisul şi desenatul dezvoltă fantezia copiilor, talentul la desen şi dorinţa de a învăţa şi de a crea. Măsuţa, care străluceşte în culoare deschisă de lemn natural, este decorată cu nuanţe strălucitoare de culoare roşie. Pe o parte a băncii se află un instrument verde şi practic de scris şi un suport pentru stilou. Folosirea băncii şcolare este recomandată de la vârsta de 3 ani, iar dimensiunile acesteia sunt 64*60*58 cm.

Firma franceză Smoby, care se ocupă cu producerea jucăriilor de copii şi a accesoriilor, are mulţi ani de experienţă, garantând astfel calitatea europeană la un preţ redus. Banca şcolară poate fi folosită de preşcolari şi de şcolari la desenat şi la învăţat. Banca conţine în total 61 de bucăţi de accesorii, care includ litere alfabetice magnetice, markere și crete colorate. Produsul poate fi pliat în doar 5 secunde fără utilizarea unei scule. Banca şcolară poate deveni ornamentul splendid al fiecărei cameră de copii.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni64*60*58 cm
Înălțimea suprafeței de lucru58 cm
Dimensiunile ambalajului67*12*58 cm
Înălțimea scaunului27 cm
MagneticDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,43 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...