Bancă de lucru de jucărie Maşini Smoby Fulgerul McQueen cu maşinuţă, maşină mecanică de găurit şi 20 de accesorii

Detalii privind produsul

Banca de lucru pentru copii, Smoby Cars (Mașini) este o jucărie cu un design bine detailat și complex. Aceasta este ideală pentru băieții, care adoră mașinuțele de curse și cărora le place să lucreze cu uneltele. Întreaga bancă de bricolaj s-a fabricat din materiale de calitate. Materialele din plastic sunt foarte puternice și vor rezista mult timp, dar în același timp sunt plăcute la atingere și nedăunătoare sănătății. La fabricarea acestea s-a ținut cont de siguranța jucăriei astfel că, fiecare colț este rotunjit. Aceasta s-a fabricat în combinație minunată de culori roșu și negru. Această culoare și abțibildurile, care decorează piciorele, care ilustrează linia de start vor transforma măsuța într-un adevărat garaj de concurs. Întregul atelier este cu motivul fabulos Mașini, aceste desene animate sunt foarte populare în rândul copiilor. Măsuța de jucărie stă pe, patru picioare. Aceastea sunt legate în perechi cu o construcție X și raft de, depozitare astfel că, măsuța mică cu unelte este foarte puternică și stabilă.

Suprafața de lucru a măsuței de montare de jucărie este spațioasă astfel că, acesta este locul unde micul mecanic auto va putea lucra. În mijlocul acesteia se află un loc de parcare pentru mașinuța Fulgerul McQueen din desenele animate Mașini. Cu ajutorul uneltelor mașinușa se poate dezasambla și din nou asambla. Înaintea fiecărui concurs mecanicul va putea verifica motorul sau va putea schimba roțile. În partea din dreapta se află și o menghină mică unde se pot prinde unele scule. Aceasta funcționează ușor prin rotire. Această parte a suprafeței de lucru este potrivită și pentru montarea șuruburilor. Aici copilașul își va putea exersa îndemânarea prin înșurubare. O astfel de activitate le va dezvolta copiilor abilitățile motorice fine și îndemânarea, care va fi foarte importantă la o vârstă mai înaintată. Fiecare sculă este formată ergonomic pentru ca, copii să le poată prinde corect și să lucreze cu ele fără probleme. 

Suprafața de lucru este completată și cu un panou vertical, pe care micul mecanic va putea atârna accesoriile de lucru pentru ca totul să fie la îndemână. În partea din dreapta pe un suport se află așezată o mașină mecanică de găurit, care se poate folosi ușor prin apăsarea butonului. În echipamentul numeros se află o șurubelniță, un clește combinat, diferite șuruburi, piulițe și multe altele - în total 20 de accesorii. Banca de lucru, Cars este o jucărie bine gândită, fabricată minunat și complexă de la producătorul franțuzesc Smoby, care dispune de ani mulți de tradiție și este garanție pentru cea mai înaltă calitate. Cu această jucărie copilașul se va distra și singur timp de multe ore, dar își va putea chema și prietenii la joacă. Ei se vor putea juca jocuri de rol de-a mecanic auto sau pilot dând astfel frâu liber fanteziei și astfel își dezvoltă și sentimentul social și față de munca în echipă. Pe lângă aceasta ei vor învăța să recunoască uneltele și să le folosească. Aceasta este potrivită pentru copii de la 3 ani. Dimensiunea măsuței cu unelte este de 49*27*75 cm. Atelierul mic va deveni decor în camera copilului.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni49*27*75 cm
Inaltimea produsului75 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...