Bancă de desenat Magic Desk Smoby Desenează pe ea și șterge-o cu 4 spații de depozitare și 12 accesorii de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Producătorul franțuzesc Smoby a realizat pentru micuții artiști și pictori, banca originală de desen Magic Desk, care este ideală pentru toți băieții și fetele de la 2 ani. Banca cu tabla pentru desen este realizată într-o frumoasă combinație de culori portocaliu-verde-albastru. Banca Desenează și Șterge ascunde o tablă originală pe care cei mici pot desena diverse imagini, exersa scrierea cifrelor, alfabetul și apoi le pot șterge pur și simplu. Micuții artiști vor avea la dispoziție un set de 12 accesorii, inclusiv un marker care se poate șterge, o cârpă pentru ștergerea tablei și un planșe de colorat. Copilul va își va dobândi astfel un domeniu larg de activitate, își va descoperi talentul și se va distra la maxim.

Tabla școlară are o construcție robustă și stabilă, în timp ce ascunde până la 4 spații de depozitare pentru accesorii. Cel mai mare spațiu de depozitare este amplasat direct sub tablă, copilașii își pot depozita aici toate nevoile artistice. Alte spații suplimentare de depozitare sunt amplasate deasupra tablei, unde copilașii își pot stoca toate instrumentele și accesoriile cu care lucrează. Suprafața de lucru este proiectată pentru a oferi copiilor unghiul potrivit pentru a desena și colora. Scaunul ergonomic confortabil în combinație cu suportul pentru picioare le va oferi copiilor confort și obiceiurile de ședere adecvate atunci când creează.

Banca pentru copii cu tablă este realizată din materiale de plastic de înaltă calitate, cu margini rotunjite, astfel încât cei mici să se poată juca în deplină siguranță. Suprafața băncii de desenat este plăcută și catifelată la atingere. Banca de desenat are o funcție educativă și, datorită acesteia, copilașii își exersează abilitățile motrice fine, își dezvoltă imaginația și creativitatea. Atunci când se joacă de-a elevi și profesori, aceștia vor dobândi, de asemenea, obiceiuril didactice potrivite, ceea ce va fi apreciat de mulți părinți. Tabla decorată vesel, cu imaginile creioanelor, numerelor și literelor va încânta fiecare copil. Dimensiunile băncii sunt de 56*57*52 cm, în timp ce înălțimea totală este de 52 cm. Este un produs excelent care poate fi folosit și în instituțiile preșcolare.

Producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării minunate de o calitate superioară. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii, au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și să fie protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrăgând fiecare copil mai mic. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Caracteristici

  • combinația băncii și tablei de desenat
  • design colorat atractiv
  • spațiu suficient de depozitare
  • 12 accesorii (marker, cârpă de șters, planșe de colorat)
  • design din plastic de calitate
  • potrivită pentru fetițele de la 2 ani
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni56*57*52 cm
Inaltimea produsului52 cm
Dimensiunile ambalajului59*17*69 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,9 kg / 4,7 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...